Yıldırım düşünce televizyonun bozulması

Lenny777

Hectopat
Dostlar hayattaki şansım neticesinde bir yıldırım düştü ve emaktar ışık vermeyi kesti. Sözde akım korumalı priz olmasına rağmen hem TV, hem de uydu alıcısı çalışmıyor. Cihazım 10 yıl önce satılan LG plazmalardan. Model soran olursa yazabilirim. Malum fiyatlar ortada. Yarın tamire götürmeyi düşünüyorum ama tamir fiyatı beni biraz geriyor. Son zamlar neticesinde tahmini olan var mıdır?

Dostlar hayattaki şansım neticesinde bir yıldırım düştü ve emaktar ışık vermeyi kesti. Sözde akım korumalı priz olmasına rağmen hem TV, hem de uydu alıcısı çalışmıyor. Cihazım 10 yıl önce satılan LG plazmalardan. Model soran olursa yazabilirim. Malum fiyatlar ortada. Yarın tamire götürmeyi düşünüyorum ama tamir fiyatı beni biraz geriyor. Son zamlar neticesinde tahmini olan var mıdır?

Hocam kısa devre yapmış olabilir isterseniz bir televizyoncuya sorun kısa devre ise fiyat sorun farklı bir sonra televizyoncuya gidip sorun kaç fiyat çekecek uyguna gelenı degerlendırın.

Benim bir akrabamın da başına geldi sadece TV anakartını değiştirdiler. Sizin uydu alıcısı ve TV nizin eğer piyasada çıkma veya sıfır anakartı varsa onlar değişir ama TV nizin yedek parçası yoksa muhtemelen yeni TV almanız gerekecek.

Bende de aynı sorun oldu anakart yanmıştı aralik ayında 1000 liraya yaptirdim

Akım korumalı priz yıldırımdan korumayı garanti eden bilindik markalardansa masrafınızı karşılayabilirler. Bir ton prosedür olabilir ama ona uğraşır mısınız bilemem.

Yeni konular

Geri
Yukarı