HakimiZiyech1 Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:27 #1 Merhaba, Yıldız Belası bıçak alınır mı? Bende RGX Karambit, RGX Katana beta, Remastered bıçak, Özel Harekât kelebek ve 2 tane BP bıçağı var.
Merhaba, Yıldız Belası bıçak alınır mı? Bende RGX Karambit, RGX Katana beta, Remastered bıçak, Özel Harekât kelebek ve 2 tane BP bıçağı var.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.327 Çözümler 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:30 #2 HakimiZiyech1 dedi: Merhaba, yıldız belası bıçak alınır mı? Bende RGX karambit, RGX Katana beta, Remastered bıçak, özel harekât kelebek ve 2 tane bp bıçağı var. Genişletmek için tıkla... Oni pençe animasyonluyu diyorsunuz sanırım. 4350'ye değecek bir bıçak değil.
HakimiZiyech1 dedi: Merhaba, yıldız belası bıçak alınır mı? Bende RGX karambit, RGX Katana beta, Remastered bıçak, özel harekât kelebek ve 2 tane bp bıçağı var. Genişletmek için tıkla... Oni pençe animasyonluyu diyorsunuz sanırım. 4350'ye değecek bir bıçak değil.
HakimiZiyech1 Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:32 #3 TheMaZi dedi: Oni pençe animasyonluyu diyorsunuz sanırım. 4350'ye değecek bir bıçak değil. Genişletmek için tıkla... Yok onu demiyorum diğerini diyorum kuronomi gibi olan.
TheMaZi dedi: Oni pençe animasyonluyu diyorsunuz sanırım. 4350'ye değecek bir bıçak değil. Genişletmek için tıkla... Yok onu demiyorum diğerini diyorum kuronomi gibi olan.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.327 Çözümler 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:38 #4 HakimiZiyech1 dedi: Yok onu demiyorum diğerini diyorum kuronomi gibi olan. Genişletmek için tıkla... Direkt Kuronami'yi alın daha iyi. Onun "özel" F animasyonu kötüydü.
HakimiZiyech1 dedi: Yok onu demiyorum diğerini diyorum kuronomi gibi olan. Genişletmek için tıkla... Direkt Kuronami'yi alın daha iyi. Onun "özel" F animasyonu kötüydü.
HakimiZiyech1 Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:39 #5 TheMaZi dedi: Direkt Kuronami'yi alın daha iyi. Onun "özel" F animasyonu kötüydü. Genişletmek için tıkla... Kuronomi gelene kadar ben dayanamam
TheMaZi dedi: Direkt Kuronami'yi alın daha iyi. Onun "özel" F animasyonu kötüydü. Genişletmek için tıkla... Kuronomi gelene kadar ben dayanamam
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.327 Çözümler 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:42 #6 HakimiZiyech1 dedi: Kuronomi gelene kadar ben dayanamam Genişletmek için tıkla... Bu da alınmaz ki hocam. Bekleyin bence.
HakimiZiyech1 dedi: Kuronomi gelene kadar ben dayanamam Genişletmek için tıkla... Bu da alınmaz ki hocam. Bekleyin bence.
HakimiZiyech1 Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:43 #7 TheMaZi dedi: Bu da alınmaz ki hocam. Bekleyin bence. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman bekliyorum. Bir de alınabilecek başka bıçak var mı?
TheMaZi dedi: Bu da alınmaz ki hocam. Bekleyin bence. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman bekliyorum. Bir de alınabilecek başka bıçak var mı?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.327 Çözümler 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:44 #8 HakimiZiyech1 dedi: Tamam o zaman bekliyorum. Bir de alınabilecek başka bıçak var mı? Genişletmek için tıkla... 3-4 aydır girmiyorum oyuna. Kuronami en iyisiydi hala en iyisidir muhtemelen. Yeni gelen bıçaklar, kopya animasyonlu bıçaklar oluyor çünkü.
HakimiZiyech1 dedi: Tamam o zaman bekliyorum. Bir de alınabilecek başka bıçak var mı? Genişletmek için tıkla... 3-4 aydır girmiyorum oyuna. Kuronami en iyisiydi hala en iyisidir muhtemelen. Yeni gelen bıçaklar, kopya animasyonlu bıçaklar oluyor çünkü.
HakimiZiyech1 Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:44 #9 TheMaZi dedi: 3-4 aydır girmiyorum oyuna. Kuronami en iyisiydi hala en iyisidir muhtemelen. Yeni gelen bıçaklar, kopya animasyonlu bıçaklar oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol. TheMaZi dedi: 3-4 aydır girmiyorum oyuna. Kuronami en iyisiydi hala en iyisidir muhtemelen. Yeni gelen bıçaklar, kopya animasyonlu bıçaklar oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Peki exo Katana alınır mı? Son düzenleme: Bugün 00:28
TheMaZi dedi: 3-4 aydır girmiyorum oyuna. Kuronami en iyisiydi hala en iyisidir muhtemelen. Yeni gelen bıçaklar, kopya animasyonlu bıçaklar oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol. TheMaZi dedi: 3-4 aydır girmiyorum oyuna. Kuronami en iyisiydi hala en iyisidir muhtemelen. Yeni gelen bıçaklar, kopya animasyonlu bıçaklar oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Peki exo Katana alınır mı?