Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 560 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 27 Haziran 2024 #11 Yeyil dedi: Ben olsam bpyi beklerim. Bu BPN'in vandal delipop gibimsi. Genişletmek için tıkla... BP'in vandalda animasyon yok. Bir süreden sonra sıkar diye düşündüm, hem vandal femboylara özenip yapılmış diye düşünüyorum.
Yeyil dedi: Ben olsam bpyi beklerim. Bu BPN'in vandal delipop gibimsi. Genişletmek için tıkla... BP'in vandalda animasyon yok. Bir süreden sonra sıkar diye düşündüm, hem vandal femboylara özenip yapılmış diye düşünüyorum.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.718 Çözümler 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #12 Delipop vandal.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.995 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #13 Crylogs dedi: Bp'in vandalda animasyon yok. Bir süreden sonra sıkar diye düşündüm, hem vandal femboylara özenip yapılmış diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Delipopta aynı mantıkta. Ayrıca sıkmıyor bazı bp vandalları.
Crylogs dedi: Bp'in vandalda animasyon yok. Bir süreden sonra sıkar diye düşündüm, hem vandal femboylara özenip yapılmış diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Delipopta aynı mantıkta. Ayrıca sıkmıyor bazı bp vandalları.