Yıllar önce izlediğim bir filmin adını bulmaya çalışıyorum

Yalnız filmi oldukça iyi hatırlıyormuşsun, resmen özetini yazmışsın.

Genel olarak hoşuma giden filmleri unutmuyorum. Mutlaka önemli bi kısmını hatırlarım. Birtane daha var onu da yazıyım belki bilen biri çıkar.

Yine bir uzay gemisi var ve gezegen gezegen dolaşıyorlar. Işık hızında seyahat edebiliyorlar ve bir tehlike olduğunda oradan ışık hızında kaçabiliyorlar. Bazen karşılarına başka gezegende yaşayan canlılar çıkıyor ve bunlar düşman oldukları için oradan rastgele bir yönde ışık hızında kaçıyorlar. Bu elemanların amacı dünyaya ulaşmak ama dünyanın nerede olduğunu bulamıyorlar.

Orda bir çocuk var. Çocuk çok zeki ve robot bile yapıyor. 9 yaşlarında falandı herhalde. Orda hiç unutamadığım bir sahne var. Çocuk yere oturmuş önünde elektronik devreler ışıklar motorlar falan var. Yeni bir robot üzerinde çalışıyor bu arkadaş. Sonra baş kısmında üç tane silindir ve her silindirin ucunda ışık bulunan bir robot yapıyor ama henüz sadece robotun bu kısmı var. Çocuk robotla konuşuyor falan. Yani yapay zekasını yapmış, sıra mekanik kısmını yapmaya gelmiş.

Bu da güzel bir filmdi. Pek detaylı hatırlamıyorum ama inş filmi bilen biri çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…