Yine bir cinayet vakası daha!

• Konuyu başlatan T21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 2.959
"Yapılan inceleme sonucu cani kocanın 18 suç kaydı olduğu ortaya çıktı."

Nokta.

Bu ciddi mi? 18 kaydı olan biri nasıl "eş" olabilir merak ediyorum doğrusu...

Üzülmeli miyim, yoksa yapıcı veya yıkıcı artık neyse eleştiride mi bulunmalıyım bilmiyorum. Allah rahmet eylesin bebek başta olmak üzere, benden bu kadar.

Eşkâle 10 saniye bakınca, sicilime bir sürü suç ekleniyor. Gerçekten bir insan neden böyle biriyle hayat kurmaya çalışır, aklım almıyor. Yaş desen daha çok küçük, hem bu yaşta hamile. Tüm bunlar olurken, ebeveynleri ne yapıyordu?

Biri 20 yaş, diğeri 18 yaşında hamile ve dini nikahlı. Bu gencecik kızın ölümünün sorumlusu sadece katil zanlısı değil, bu iki cahil genci kendi hallerine bırakan ebeveynlerde sorumlu.

İdamın gerekli olduğunun kanıtlarından bir tane daha. Hiçbir insan karısını katledip parçalara ayırmaz. Katletmek ayrı bir olay ama parçalara ayırması onu ruh hastası veya şizofren yapar. İnsanlar birbirini katleder, bunları her gün görürüz. Fakat elinde kendi çocuğu olan bir kadını öldürüp parçalayan insan değildir. Katletmesi de normal değil ama kadının büyük ihtimal bu kadar suçu bilmesine rağmen onu sevmesi ayrı bir anormallik. Olayın ardını bilmeden de konuşmamak lazım. Bu şahıs idam edilmeli.

19 yaşında hamile olması ve kocasının 18 suç kaydı olması. Bilmiyorum ya ben ailesine üzülüyorum sadece. Evlat kolay yetiştirilmiyor, şimdi o annenin ciğerindeki yangını kim söndürecek? Söyleyeyim, kimse söndüremeyecek. O anne hayatı boyunca üzülecek. Evlat acısı bildiğiniz gibi bir acı değil, inşallah kimse yaşamasın.
O acıyı ancak toprak dindirir hocam.

Bir şey merak ediyorum. Her gün böyle cinayetler oluyor. Ancak kızların geneli manita ararken sorunlu ve suçlu tipler arıyor. Sonra böyle haberler de artıyor. Niye?
Olay bu tipleri aramak değil aslında, sadece Türk kadını yanlış erkek seçimi yapıyor.

Bazı belalı erkekler, sırf arabası olduğu için bazı problemlerde kadınlar tarafından aklanması gibi absürt olaylar da yaşanıyor.

Varoş hayatın etkileri ve ebeveynlerin çocuklarını yetiştirme şekli yaşamı etkiliyor.
Şahsen, kadınlara bir nesli büyüttüğü için daha da etkili ve yararlı bir eğitim sürecinden geçmesini dilerdim.

Nasıl bir yorum bu? Senin yakının olsa ne diyecektin?
Öncellikle Allah kimsenin başına vermesin zor bir durum ancak bazı şeyleri eğri oturup doğru konuşmak lazım. Tercihler sonuçları beraberinde getirir iyi ya da kötü. Serseri, badboy,mafyatik tiplerin kulu köpeği olursan bunun sonucu olur. Bu şekilde açıklamalarda bulunca "ezik erkek" lafı ile üste çıkmaya çalışan olacaktır. Ben bile böyle tipleri görünce yolumu değiştiriyorum. Dediğim gibi ölmesine üzüldüm Allah rahmet eylesin.

@Zntsu01, Allah'ım sabır versin. Gerçekten çok zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı