Daha fazla
Komik değil.
@selef ahlağı arka planda tutarak insanlar ile hoşgörü ve iyimserlik gibi duygularla iletişim halinde olmalıyız, ahlak insandan insana esneyen yazısız kurallar bütünüdür hocam.
17 yaşında hamile kaldıysa o aileden hayır gelmezdi. Yapacak bir şey yok.1 yaşında bir çocuğu daha varmış.
O kısım da doğru, muhtemelen iyi ve refah seviyesi yüksek olan bir yaşamı hedeflemek için çağın koşullarına ayak uyduran bir eğitim hedeflenmelidir velakin bu gerçeklik payı yüksek olan bir plan olsa dahi itopya hayal etmek durumuyla eş değer gözüküyor.Evet, katılıyorum. Fakat şöyle bir şey var. İnsanlara hoşgörü ve iyimserlik ile yaklaşılırsa, yüzyıllar sonra bunlarda insandan insana esneyecek ve bir kalıp haline gelecek.
İnsan tamamen çevresinden etkilenen bir varlıktır. Bir insan bebeklik anından itibaren eğitimli, psikolojik açıdan sağlıklı bir ailenin içinde büyürse bu tarz insanlardan hayatı boyunca uzak durur.Bir şey merak ediyorum. Her gün böyle cinayetler oluyor. Ancak kızların geneli manita ararken sorunlu ve suçlu tipler arıyor. Sonra böyle haberler de artıyor. Niye?
Hocam en çok da onlara üzülüyorum.Karnındaki çocuk kurtulmuş en azından. İyi tarafından bakalım.
O kısım da doğru, muhtemelen iyi ve refah seviyesi yüksek olan bir yaşamı hedeflemek için çağın koşullarına ayak uyduran bir eğitim hedeflenmelidir velakin bu gerçeklik payı yüksek olan bir plan olsa dahi itopya hayal etmek durumuyla eş değer gözüküyor.
Keşke olmasa ama kadınların bir eş seçerken dikkatli seçmesi gerekiyor. Aslında kızın da suçu yok. Tamamen yetiştirilmesi ile alakalı. 18-19 yaşında evlenenlerin ya genelde anası babası cahil insanlar oluyor ya da töreleri oluyor."Yapılan inceleme sonucu cani kocanın 18 suç kaydı olduğu ortaya çıktı."
Nokta.
Maalesef ki Doğu coğrafyasında, bireyin kendisini yetiştirmesi gerekiyor.Cevap cümlenin içerisinde yatıyor; eğitim.
Maalesef ki Doğu coğrafyasında, bireyin kendisini yetiştirmesi gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.