O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.213 Çözümler 1 21 Temmuz 2023 #11 Frank Grillo dedi: Makine okurken pişman olup bırakabilirsin o yüzden iyice bir araştır derim. Bilgisayar içinse Ankara Üniversitesi'ni öneririm. Genişletmek için tıkla... Nedense makineye çok sövüyorlar.
Frank Grillo dedi: Makine okurken pişman olup bırakabilirsin o yüzden iyice bir araştır derim. Bilgisayar içinse Ankara Üniversitesi'ni öneririm. Genişletmek için tıkla... Nedense makineye çok sövüyorlar.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 21 Temmuz 2023 #12 İTÜ makine, çok zordur baştan bilin. Bir kere tökezlerseniz kalkamazsınız. Makine yazacaksanız tek atar.
İTÜ makine, çok zordur baştan bilin. Bir kere tökezlerseniz kalkamazsınız. Makine yazacaksanız tek atar.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #13 Ben de aynı sıralamalardayım. YTÜ Endüstri var yazabileceğim ancak muhtemelen aile evi tıp fakültesi yapacağım.
Ben de aynı sıralamalardayım. YTÜ Endüstri var yazabileceğim ancak muhtemelen aile evi tıp fakültesi yapacağım.
Balinaa Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #14 Schentienel dedi: Ben de aynı sıralamalardayım. YTÜ Endüstri var yazabileceğim ancak muhtemelen aile evi tıp fakültesi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ben de biraz tıpa kaydım aslında. Hangi tıp fakültesi düşünüyorsun?
Schentienel dedi: Ben de aynı sıralamalardayım. YTÜ Endüstri var yazabileceğim ancak muhtemelen aile evi tıp fakültesi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ben de biraz tıpa kaydım aslında. Hangi tıp fakültesi düşünüyorsun?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #15 Balinaa dedi: Ben de biraz tıpa kaydım aslında. Hangi tıp fakültesi düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Süleyman Demirel hocam. Biraz yazık olacak sıralamama ama aile evinde rahat okuyacağım. Üniversite seçimi daha çok TUS'ta önemliymiş.
Balinaa dedi: Ben de biraz tıpa kaydım aslında. Hangi tıp fakültesi düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Süleyman Demirel hocam. Biraz yazık olacak sıralamama ama aile evinde rahat okuyacağım. Üniversite seçimi daha çok TUS'ta önemliymiş.