YKS 2021 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!

Beykent üniversitesi bilgisayar mühendisliği İngilizce yazmıştım daha sonradan hazırlık için 1 yıl kaybedip üstüne 20 bin TL kaybetmek istemedim türkçesini yazdım ve türkçesi geldi. Diğer öğrenci dostlarıma da şimdiden başarılar. Umarım hepimiz kaliteli bir eğitim alabiliriz.

@Blacksidemre, teşekkür ederim. Elimden geldiğince yardımcı oluyorum.
@99593, maalesef.
@Emma Stone, inşallah kardeşim. Sadece çalışın, kimseden hayır yok.
@183206, o zamanlar Almanya'ya gitme gibi planlarım vardı. Nasip olmadı, o yüzden Almancayı seçmiştim.

@183206, o zamanlar Almanya'ya gitme gibi planlarım vardı. Nasip olmadı, o yüzden Almancayı seçmiştim.
İnanın ben de Almanya'ya defolup gitmek istediğim için Almancayı seçtim.
Zor mu hocam öğrenmek? ''Der,die,das''ı öcü gibi anlatıyorlar internet aleminde.
Almanca bildiğim hiçbir kelime yok. Hazırlık okuyacağım.

Yalnız stres yapıp sürekli düşündüğümden oynadığım oyunlardan tat alamıyordum. Epeydir oyun da oynamıyorum bu yüzden.
Şimdi açıklandığına göre ağız tadıyla Rainbow Six atayım bari.

Manisa Celal Bayar Yazılım Mühendisliği geldi. Türkçe olması haricinde hiç bir sıkıntı yok :) Artık ayriyetten kursa yazılacağım. Herkese için hayırlı olsun ve geçmiş olsun :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı