YKS 2025 için 2. geç başvuru tarihi olacak mı?

hayta kardeş

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12500h
ddr5 8*2
rtx4050
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.

YKS de geç başvuruları kaçırdım tarihe dikkat etmeyerek.

Sorum şu 2. bir geç başvuru tarihi olacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırladığım kadarıyla hayır.

2026 demek istediniz sanırım hocam bilemiyorum ama olmazsada canınızı sıkmayın hayat devam ediyor ve siz de bu süreçte daha çok çalışıp daha iyi yerlere yerleşebilir veya rahat bir tempo ile hedefinize ulaşabilirsiniz tercih yapıp gitmek zırunda olmaktan iyidir.

2026 demek istediniz sanırım hocam bilemiyorum ama olmazsada canınızı sıkmayın hayat devam ediyor ve siz de bu süreçte daha çok çalışıp daha iyi yerlere yerleşebilir veya rahat bir tempo ile hedefinize ulaşabilirsiniz tercih yapıp gitmek zırunda olmaktan iyidir.

Hocam bu sene olacak olan için ben 2 şeyide kaçırdım

Benim bu sene girmem gerek bu sınava CİMER'e şansımı denesemmi onu düşünüyorum.

Hocam bu sene olacak olan için ben 2 şeyide kaçırdım.

Benim bu sene girmem gerek bu sınava CİMER'e şansımı denesemmi onu düşünüyorum.

Maalesef pek yaramaz gibi ayrıca seneye nasıl giremiyorsun ailen sıkıntı yapıyorsa zaten üniversiteye gidemeyeceğini söyle mecburen seneye gireceğim de iki üç dayak yersin belki ama 70 sene sonra mutlu olma imlanın da var illa üniversite ye gitmeye de gerek yok tabii ama senin tercihin üniversite olmadan da mutlu olunur.

Maalesef pek yaramaz gibi ayrıca seneye nasıl giremiyorsun ailen sıkıntı yapıyorsa zaten üniversiteye gidemeyeceğini söyle mecburen seneye gireceğim de iki üç dayak yersin belki ama 70 sene sonra mutlu olma imlanın da var illa üniversite ye gitmeye de gerek yok tabii ama senin tercihin üniversite olmadan da mutlu olunur.

Hocam benim gideceiğim bölmün diploması benim işime çok yarayacak ileride ve lazımda olacak 2 yıl içinde belki de 1 yıl içinde ve diploma kiralamak ona göre hazır 2 yıl okuyup diploma yı kullanırız kiralama zorunluluğu kalmaz.

Geçen sene 3. kez açılmıştı başvuru mart sonunda. Ancak o zaman yurt dışı öğrencilerine buradaki ünilere geçmek için sınav zorunluluğu gibi yeni bir karar alınmış ve o yüzden tekrar açmışlardı başvuruyu. Yani normal şartlarda zor. Olağan üstü bir şey beklemek lazım geçen seneki gibi.

Hocam kusura bakmayın ama hata sizin şikayet etseniz hiçbir şey değişmez. İlkini kaçırdınız uzun bir başvuru süreci vardı gelip 2 başvuruyu da kaçırıyorsanız siz tarihleri ciddiye almazsanız ÖSYM'de sizi ciddiye almaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı