YKS 2026 Aralık ayından yetişir mi?

t6llha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sayısal 900K'den bıraktım bu sene 100k düşünüyordum. Birtakım aksilikler sonucu çalışamadım. Yarın başlayacağım sizce yetiştirebilir miyim sınava kadar? TYT netlerim 45 50 civarında. AYT fenim sıfır. Sıfırdan kamp önerir misiniz rica ediyorum en açıklayıcı anlatan kanallardan lazım. TYT'den başlıyorum hayırlısıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız değilsin kardeşim. Bende hemen hemen senle aynı durumdayım. Odak sorunum vardı ve adamakıllı başlayamadım. Dil bölümü okuyorum işim biraz daha kolay olabilir ama isteyen her şeyi yetiştirebilir bence.

Kimya için Görkem Şahin veya Sinan İhtiyaroğlu. Tavsiyem Sinan İhtiyaroğlu.

Fizik için Altuğ Güneş veya Özcan Aykın. Açıkçası Fiziğim o kadar kötüydü ki Fiziği adam etmekle uğraşacağıma diğer dersleri sağlam tutayım deyip Fiziğe bakmamıştım. O yüzden hangisi daha iyidir bilmiyorum. Ama Özcan Aykın ile yazılılara çalışmışlığım çok vardır. İyi anlatır tavsiye ederim.

Biyoloji için Dr. Biyoloji der tek geçerim.

Matematikte durum biraz değişir. Giriş-orta seviye için Mert Hoca, ileri seviye için ise Eyüp B. öneririm.

Kimya için Görkem Şahin veya Sinan İhtiyaroğlu. Tavsiyem Sinan İhtiyaroğlu.

Fizik için Altuğ Güneş veya Özcan Aykın. Açıkçası Fiziğim o kadar kötüydü ki Fiziği adam etmekle uğraşacağıma diğer dersleri sağlam tutayım deyip Fiziğe bakmamıştım. O yüzden hangisi daha iyidir bilmiyorum. Ama Özcan Aykın ile yazılılara çalışmışlığım çok vardır. İyi anlatır tavsiye ederim.

Biyoloji için Dr. Biyoloji der tek geçerim.

Matematikte durum biraz değişir. Giriş-orta seviye için Mert Hoca, ileri seviye için ise Eyüp B. öneririm.
fenim falan full sıfır ama yani 1 net çıkıyor çıkmıyor fende. matematik netim max çok çok zor 12 13 netler ortalama 9 10

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı