Sayısal YKS 2026 çalışmak için çok mu geç?

acuv958

Zeptopat
Daha fazla  
İlk sınav senem YKS 2025'te (sayısal 110k yaptım) istediğim sıralama gelmedi, yine de şansımı denemek istedim ve tercih yaptım fakat yerleşemedim. Mezunum ve çalışmaya başlamak istiyorum fakat başlayamıyorum ve biraz geç kalmışım gibi hissediyorum. TYT Türkçe (özellikle paragraf soruları), TYT matematik ve TYT/AYT biyoloji iyi değil. Türkçemin kötü olması diğer dersleri de etkilediğini düşünüyorum. Genel olarak sayısal derslerim (özellikle matematik) güzeldir. Geriye kalan dersleri üstünde durmak şartıyla daha iyisini yapabileceğimi düşünüyorum. Hedefim sayısal ilk 15K-20K. Şimdi başlasam sizce hâlâ yetişme ihtimali var mı?

YKS 2025.
TYT-Türkçe (40 soru) 19 doğru 12 yanlış.
TYT Sosyal (20 soru) 14 doğru 2 yanlış.
TYT-matematik (40 soru) 17 doğru 3 yanlış.
TYT-fen (20 soru) 13 doğru 5 yanlış.

AYT-matematik (40 soru) 27 doğru 1 yanlış.
AYT-fen: Fizik/Kimya/Biyoloji
AYT-fizik (14 soru) 9 doğru 3 yanlış.
AYT-kimya (13 soru) 10 doğru 3 yanlış.
AYT-biyoloji (13 soru) 4 doğru 2 yanlış.

OBP: 92,70

Bence geç değil hocam 500k yapmış biri olarak bende yeni başladım daha doğrusu düzenli çalışmaya ve hedefim sizin yaptığınız sıralamayı yapmak.

TYT Türkçe ve mat kısmını ne kadar erken halledebilirseniz o kadar yetişme ihtimali artar. Yapılamayacak bir iş değil.
Cevapladığınız için teşekkür ederim hocam, öneriniz var mıdır? Özellikle Türkçe için. Kitap okuma alışkanlığım pek olmadığından kötü olduğunu düşünüyorum da.

Bence geç değil hocam 500k yapmış biri olarak bende yeni başladım daha doğrusu düzenli çalışmaya ve hedefim sizin yaptığınız sıralamayı yapmak.
Cevapladığın için teşekkür ederim hocam inşallah hedefinize ulaşırsınız.

Hocam temeliniz var, tyt dediğimiz şey doğru çalışmayla halledilebilecek bir sınav sadece istikrar istiyor önümüz de 225 gün var 100 netlere kadar, belki daha fazla çıkabilirsiniz. Ayt de altyapınız gerçekten sağlam, o da soru bankaları ile 70 lere çıkarsınız,15 20k sizin için hiç hayal değil.

4-5 yıl önce benzer bir senayoda 120kdan 20k yaptım ama çok fazla problemli duruma girmiştim bence 10kya bile çekilmesi zor değil, ondan sonrası biraz şans. Bu tarz düşüncelerle kafanızı yormaya gerek yok.

4-5 yıl önce benzer bir senayoda 120kdan 20k yaptım ama çok fazla problemli duruma girmiştim bence 10kya bile çekilmesi zor değil, ondan sonrası biraz şans. Bu tarz düşüncelerle kafanızı yormaya gerek yok.

Sağ olun hocam sizlere çok teşekkür ederim. Benim için motivasyon oldu. En yakın zamanda çalışmalara başlayacağım.

Paragraf için Hız ve Renk güzel kaynak. Ben çalışırken onu bitirmiştim. 35 geldi TYT Türkçem.

Geç değil dersem rahavete kapılıp rahatlama. Geç kaldın dersemde pişmanlık duyup zaten zaman geçti deyip çalışmamazlık etme. Ama sana şunu diyeyim geç değil. 10-15 yapar mısın bilmiyorum ama 110k yaptığına göre az çok bir şeyler biliyorsun ama sen yine de sıfırdan başla bildiğin konuları hızlıca geçersin bilmediğin eksik olduğun konuları erit. Ara ara deneme çöz. Yapılmayacak bir şey değil hala güzel bir vakit var.

AYT netlerin iyi sayılır TYT mat Türkçe ve AYT biyolojiyi hallet diğer derslerdeki eksikleride olbildiğince kapat.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Çalışmaya başlayacağım zaten. Ders çalışmadığım her bir gün için vicdan azabı çekmeye başladım bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…