YKS 2026 için kaynak ve - YouTube kanalı önerileri

Muhammed Eminn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde şu an olan kaynakları aşağıya yazıyorum. TYT matematikte az biraz temelim var 5-10 net yapabiliyorum. Fizik ve kimyayı bilmiyorum. Biyolojiyi az çok biliyorum, TYT 2025'te 3-4 tane netim vardı. AYT'de hiçbir bilgim yok. Bölümüm sayısal.

Benim hocam TYT kimya.
Benim hocam AYT fizik, kimya ve biyoloji.
Mert hoca 90 günde AYT matematik.(kitap benim değil kuzenim vermişti içeriğinin nasıl olduğunu bilmiyorum daha iyi bir şey önerirseniz değiştirebilirim).
Benim hocam TYT-AYT geometri.

Ben TYT matematikte Eyüp B'nin 3D yayınları Vdd'sini almayı düşünüyorum diğerlerini sizin önerilerinize bağlı olarak alacağım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Limit Paragraf ve Dil Bilgisi - Edebiyat
Orijinal TYT Matematik , AYT Matematik ve TYT - AYT Geometri

Yazmayı unutmuşum geometrim ve paragrafım var.
Hocam , yaşınız kaç bilmiyorum ama kardeşimsiniz ondan eminim. Ben yakınlarıma hep bu kaynakları söylüyorum. Size de söylediğim kaynakları çözmeden asla ama asla sınava girmelerini tavsiye etmiyorum. Limit'in paragraf sorularının benzeri hatta paragrafı aynı alıp soru kökü değişirmişcesine yada Orijinal yayınlarının geçmiş yıllarda sormuş olduğu termometre sorusunun , geçen senelerde Ösym'nin sormuş olduğu termometre sorusunun birebir aynısı olması daha genel tabir ile Limit ve Orijinal yayınlarından alınan bariz kopyala - yapıştır soruları olmasından ötürü size şiddetle söylediğim kaynakları çözmenizi tavsiye ediyorum. Tercih sizin ama alabiliyorsanız şuan almayın her sene eylül - ekim aylarında yeni soru tipleriyle karşınıza çıkabilir siz yine de . 2026 yılının ocak ayında kaynak olarak mutlaka alıp Limit ve Orijinal çözmeden sınava girmeyin...

Eyvallah hocam önerileriniz için şu an seviyem orijinal yayınlarına yetmez TYT'yi tamamıyla bitirince onları çözmeden sınava girmeyecem.

Ben de aynı durumdayım büyük ihtimalle mezuna bırakacağım ne zaman çalışmaya başlamayı düşünüyorsun?

Vallahi yarından itibaren elimdeki TYT kimyadan başlamayı düşünüyorum.

Sosyalde kitap ve YT kanalı önerecek bir Allah'ın kulu yok mu?

İfadeler: ZvS
DGS'ye hazırlanıyorum yeni keşfettim belki seninde işine yarar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçel Matematik matematik içinse bu adam gerçekten çok iyi, yani 0 matematikle başladığım bu yolda şu an +40 netlerdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…