YKS 2026 için matematik kaynağı önerisi

NoxHit

Hectopat
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus Dual 4070 Super Evo 12gb
İşlemci: Amd Ryzen 5 7600
Sıvı Soğutucu: Thermalright Frozen Warframe 240mm
Anakart: Asus Tuf Gaming B650-E 6400MHz DDR5
Ram: Corsair Vengeance 32gb(16x2) 6000MHz CL36 DDR5
M.2 SSD: Kingston Kc 3000 M.2-Samsung 980 M.2
Kasa: Corsair İcue 3000d
Güç Kaynağı: Corsair CX750 Watt
Mouse:Fantech Helios 2 Pro s
Klavye:Asus rog strix scope nx
Kulaklık:Asus Rog Pelta
Meslek
Öğrenci
Matematikte TYT için kaynak olarak 3D mat defteri, 3D soru bankası ve 345 yayınları soru bankası almayı düşünüyorum. Problemlerde ise 10 günde temel atma ve Bilgi Sarmal alacağım. Geometride de aktif geometri 0'dan kaynağını almayı düşünüyorum. TYT matematik için 2 soru bankası, 1 defter fazla mı yoksa ideal midir? Defter almak yerine 345 ve 3D soru bankası yeter mi? Kararsız kaldım, fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

3D Soru bankası ve 345 başlangıç için olmaz. Matematiğin ilacı gibi temel bir kaynakla başlayın bence.

Problemler için kaynaklarınız iyi.

Geometride onu alacağınıza hiç almayın. Mikroorijinal geometri alın.

3D soru bankası ve 345 başlangıç için olmaz. Matematiğin ilacı gibi temel bir kaynakla başlayın bence.

Problemler için kaynaklarınız iyi.

Geometride onu alacağınıza hiç almayın. Mikroorijinal geometri alın.

Hocam geometrim pek iyi değil mikroorijinal ilk kaynak olarak olur mu? Bir de matematikte şu an puan yayınları TYT soru bankası var onu öylesine çözüyorum şu anlık kolay geliyor bana o yüzden 345 ve 3D düşündüm.

Hocam geometrim pek iyi değil mikroorijinal ilk kaynak olarak olur mu? Bir de matematikte şu an puan yayınları TYT soru bankası var onu öylesine çözüyorum şu anlık kolay geliyor bana o yüzden 345 ve 3D düşündüm.

Orijinal zor kaynak, mikroorijinal başlangıç kaynağı olarak düşünün. Başlangıç olarak mikrooijinal geometri 10 numamradır.

Matematikte şu an kaç net yapıyorsunuz? 3D sonlara doğru çözülmeli, 345 hadi neyse.

Orijinal zor kaynak, mikroorijinal başlangıç kaynağı olarak düşünün. Başlangıç olarak mikrooijinal geometri 10 numamradır.

Matematikte şu an kaç net yapıyorsunuz? 3D sonlara doğru çözülmeli, 345 hadi neyse.

Hocam yarın ilk denemene gireceğim matematik netim şu an belli değil.

Hocam peki 3D mat defteri alınır mı? Konu öğrenirken işimi görür mü?

Matematiğin iyi mi peki? Temelin nasıl?

3D vdd iyidir, ama ben daha temelden başlamanızı tavsiye ederim.

Hocam temelde bazı konularda eksiklerim var bazıları tam şu an konuları çalışıyorum.

Hocam ilk 12 konu kısmı çok iyi bellenmeli. Biraz deneyin 3D Vdd'den. Zorlanırsanız daha temel bir kaynağa geçersiniz.

Tamamdır hocam sağ olun geometride söylediğiniz kaynak bu değil mi?

1751666783205.png

Kimya soru bankası olarak da orbitalin soru bankasını düşünüyorum hem bu sene hocalarım iyi olduğunu söylemişlerdi hem de kullanan birkaç arkadaşım var.

Tamamdır hocam sağ olun geometride söylediğiniz kaynak bu değil mi?

Eki Görüntüle 2527909

Kimya soru bankası olarak da orbitalin soru bankasını düşünüyorum hem bu sene hocalarım iyi olduğunu söylemişlerdi hem de kullanan birkaç arkadaşım var.

Evet hocam bu kaynak bahsettiğim.

Orbital çok iyidir, daha kolay isterseniz Miray var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı