YKS 2026 için matematik kaynağı önerisi

Sağ olun hocam fizik ve biyoloji için ne tarz kaynaklar alabilirim kimyaya orbital alacağım.

Sağ olun hocam fizik ve biyoloji için ne tarz kaynaklar alabilirim kimyaya orbital alacağım.

Seviyeniz düşükse fizikten miray, ardından 345 alın. Biyolojide 1 kaynak verimli çözülürse yeterlidir, biyotik konu anlatımlı al. İlla 2. kitap istiyorsan 3D.

Evet sanes hocamın dediği gibi, kimyada miray bakabilirsin. Kimyada temel atmak için efsane bir kitap.

Hocam biyotiğin konu anlatımlı kitabını mı alacağım. Link varsa atarsanız sevinirim.

Hocam o sana bağlı, eğer not tutmayacaksan konu anlatım kitabı ayrı almak iyi olur oradan takip edersin notları. Eğer not tutacaksan da gerek yok, soru bankasını yapıştır geç.

Hocam konu anlatımlı kitapta sorular falan yeterli olursa konu anlatımlı alırım not yazmayı pek sevmiyorum.

Hocam konu anlatımlı kitapta sorular falan yeterli olursa konu anlatımlı alırım not yazmayı pek sevmiyorum.

Bence de öyle yapın. Biyotik soru bankasında konu özetli kitabı yok. Ayrı bir not kitabı alabilirsiniz. Veya biyoloji dersini takip ettiğiniz hocanın kamp kitabını alın, içerisinde notlar oluyor onların. Örnek Betül Biyoloji.

Bence de öyle yapın. Biyotik soru bankasında konu özetli kitabı yok. Ayrı bir not kitabı alabilirsiniz. Veya biyoloji dersini takip ettiğiniz hocanın kamp kitabını alın, içerisinde notlar oluyor onların. Örnek betül biyoloji.

Hocam mikroorijinalden sonra hangi geometri kitabı çözmeliyim normal orijinal falan mı yoksa 345 mi dershane hocam 345 alabilirsiniz demişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı