Hocam merhaba siz de bu sene sınava gireceksiniz sanırım sınava aynı sene gireceğimiz için sizin de yorumlarını almak istiyorum. Geçen haftaki 345 denemesinde 71 net yaptım 31 Türkçe 13 sosyal 20 mat 7 fen yaptım. 50 55 arası da AYT yapıyorum. AYT adına bir sorunum yok şu an için ama TYT mat gerçekten çok yırpatıyor ortalama 80 90 dk ayırıyorum matemiğe ama 25 neti hala geçemedim konu olarak eksiğim yok eve geçince yapamadığım ve yanlış yaptığım soruları yapabiliyorum sen nasıl yol izliyorsun bu süreç içinde.
Hocam merhaba siz de bu sene sınava gireceksiniz sanırım sınava aynı sene gireceğimiz için sizin de yorumlarını almak istiyorum. Geçen haftaki 345 denemesinde 71 net yaptım 31 Türkçe 13 sosyal 20 mat 7 fen yaptım. 50 55 arası da AYT yapıyorum. AYT adına bir sorunum yok şu an için ama TYT mat gerçekten çok yırpatıyor ortalama 80 90 dk ayırıyorum matemiğe ama 25 neti hala geçemedim konu olarak eksiğim yok eve geçince yapamadığım ve yanlış yaptığım soruları yapabiliyorum sen nasıl yol izliyorsun bu süreç içinde.
Öncelikle tavsiyen ve desteğin beni çok memnun etti toplam 30 neti buluyor bu sene girdiğim sınavda evet haklısın hayır ikisine de gitmiyorum inanın bilmiyorum ama bir sürü denemede aldım ve AYT TYT'yi şubat sonuna kadar bitirmem lazım 3D dil bilgisi hız ve renk paragraf 345 sıfır risk paragraf matematik; lider Plus kafa dengi orijinal matematik geometri; Hocalara Geldik ve gelişim odaklı yayıncılık var kimya; aydın yayınları var biyolojide 0'dan biyoloji dr biyoloji fizik ise miray yayınları AYT kaynağım hiç yok. Hangi hocaları bana önerirsiniz.
Hocam benim yolu boş verin.
AYT'de gerçekten iyisiniz, tebrik ederim.
TYT matematiğe başlayalı ne kadar oldu? Konularda neredesiniz?
Ayrıca fen biraz düşük gelmiş, EA'mısınız?
Hocam ayt ve tyt için hoca ve kaynak önerirmisinHocam benim yolu boşverin.
Hocam benim yolu boşverin.
Türkçe kaynaklarınız gayet güzel.
Matematikte orijinal zordur.
Lider Plus ve kafa dengi hakkında bir fikrim yok.
Geometride Hocalara Geldik genelde iyi kitaplar çıkarır. Gelişim odaklı'yı bilmiyorum ancak önce Hocalara Geldik sonra gelişim odaklı'yı çözün.
Kimya için aydın zordur, önce kolay bir kaynak çözün. Miray öneririm. Aydın'ı 2. kaynak olarak çözersiniz.
Biyoloji için tek kaynak yeterli, sadece tekrar etmeniz lazım.
Fizik için miray başlangıç kaynağıdır, 2. kaynak olarak 345 öneririm.
Hoca önerisi olarak sevdiğiniz hocayı öneririm.
Başka merak ettiğiniz bir şey varsa hiç çekinmeden skrabilirsiniz.
Öncelikle TYT Türkçeyi 30'a sabitlemeniz gerekiyor. Bu da ocak ayına hemen olacak bir iş değil. Her gün bıkmadan çözmelisiniz.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım YKS 26 için hazırlanıyorum. @Nisshin senden bu hakkında yardımına ihtiyacım var. Daha önceden buradan bir arkadaşımıza TYT için ders programı önermiştin. Benim TYT netim düşük ve ben bu netimi artırmak istiyorum. AYT temelim hiç yok bana ders programı ve kanal önerisinde bulunur musun? Tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz içinÖncelikle TYT Türkçeyi 30'a sabitlemeniz gerekiyor. Bu da ocak ayına hemen olacak bir iş değil. Her gün bıkmadan çözmelisiniz.
TYT Matematik için ise Sıfırdan Sonsuza kanalını öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.