YKS 2027'ye girecek birisi için öneriler

Tam olarak o işte.

Nükleer santralde çalışmak çok farklı ve kulağa hoş gelen bir deneyimmiş gibi duruyor.

Dıştan öyle gözüküyor fakat hala inşaati bitmemiş bir yer olduğundan sanki bir şantiyede çalışıyormuşsun havası oluyor ama tabii ki CV'ye katkısı çalıştığın firmalar çalıştığın milletler vs çok iyi Mersin silifke ilçesinin nüfusundan fazla çalışan vardı orada.

En çok kafamı bozan şey öğretmenlerin "siz üniversiteye falan gitmeyin sırf zararsınız, üniversiteye gitseniz siz milleti rahatsız edersiniz" gibi gibi söylemlerde bulunması. Gerçi kendisi bir işten anlamayıp bana iş buyurmasından dolayı egosunu tatmin etmeye çalışıyor olabilir.

Bana sen hiçbir baltaya sap olamazsın diyen hocalarım vardı milletin ne dediğine pek kulak asmayın herkesin ağzı var.

Çok ilginç geliyor böyle enerji teknolojileri. Bazen bu işleri yapan insanların gelecekte başında bulunmak istiyorum ama arkama baktığım zaman akademik anlamda 5-6 yıllık büyük bir kayıp olduğunu malesef görüyorum.

İş hayatında genel olarak üniversiteside öğrendikleriniz işinize yarıyor fakat iş yerinde öğrendikleriniz kadar değil örneğin benim okulda öğrendiğim şeylerin yüzde 20'sini falan anca işte kullanmışımdır oraya çalışmaya gittiğimde ilk başta departmanımız 3 kişiydi 2 kişiye düşürüldük tabii ki de diğer şahıs birilerinin birileri olduğundan dolayı tüm yük bana biniyordu iş hayatında zorlıklar yaşacaksınız illaki sanırım ben bütün zorlukları ilk işimde yaşadım mobing işsiz kalma korkusu maaşların gecikmesi vs. tabii bunlar sizi korkutmasın başınıza gelebilirde gelmeyebilirde gelmeyen birçok arkadaşım var hayatı krallar gibi yaşıyor yazılım firmasında.

Değerli bilgileriiz için teşekkür ederim tekrardan. Türkiye şartlarında çalışmak vs. insana ayrı bir hardcore deneyim kazandırıyor belliki. İyi geceler diliyorum.

Değerli bilgileriiz için teşekkür ederim tekrardan. Türkiye şartlarında çalışmak vs. insana ayrı bir hardcore deneyim kazandırıyor belli ki. İyi geceler diliyorum.

İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…