Rehber YKS açıklandığı anda bildiren program

(Başlığı böyle yazmam gerekiyordu, programın ismini yazarsam kimse anlamaz ve bu şekilde daha anlaşılır ne işe yaradığı)

Visualping adında bir uygulama buldum. Seçtiğiniz saatlerde, seçtiğiniz sitede değişiklik olursa size e-posta veya sms aracılığıyla bildiriyor.
Bizde bunu sınav açıklanınca bildirmesi için ayarlayacağız.

Visualping, sitesine girip kaydoluyoruz sonra ana sayfamız geliyor.
New job'a tıklıyoruz.

Sitede nereyi takip etmesi gerektiğini seçiyoruz:

(isteğe bağlı) Bu kısma "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)" yazabilirsiniz. Yazdığınız takdirde otomatik olarak bu cümleyi içerdiği için, size "ÖNEMLİ" olarak işaretliyor.

2. Sekmeye geçiyoruz; Burda size e-posta veya sms (sms sadece ücretli sürümde) aracılığıyla bilgilendiriyor.

3. Sekmeye geçiyoruz; Bu kısımda zaman ayarı yapıyoruz sınav sonuçları 7:30 gibi açıklanır o yüzden bu kısımda saat 7 ile 8'i seçiyoruz.

"Create Job" diyerek işlemi bitiriyoruz.
İşlem bu kadar YKS açıklandığında size bildirim olarak gönderilecektir.

Not: Yanlışım vs. varsa düzeltin arkadaşlar.

Akrabalar bundan daha hızlı bir şekilde haber verir açıklandığını merak etmeyin.

Yalnız baya güzel olaymış da sonda niye saat seçtik anlamadım. Sürekli kontrol etsin işte?

Güzel ama pek yapanın olacağını sanmıyorum, zaten sonuçlar açıklandığında ÖSYM çöküyor biraz zor girersiniz o saatlerde.

Akrabalar bundan daha hızlı bir şekilde haber verir açıklandığını merak etmeyin.

Yalnız baya güzel olaymış da sonda niye saat seçtik anlamadım. Sürekli kontrol etsin işte?
Size belirli bir kredi veriyor sürekli kontrol ederse kredi tükenir.

İndirim ararken çok işime yarayacak. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…