YKS çalışma taktikleri nelerdir?

Bruhmoment1

Hectopat
Daha fazla  
Yazarak çalışma ne kadar faydalı? Bir dershane takviyesi alacağım. Sürekli test kitabı mı almalıyım ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu dinle.Seviyene göre test kitabı al çöz.Yazarak çözmek motivasyonunu düşürebilir.Kısa kısa özet niteliginde notlar al.Arada aç oku.Dershane de var rahat yürürsün.Bir de kaça geçtin?

Konuyu dinle.Seviyene göre test kitabı al çöz.Yazarak çözmek motivasyonunu düşürebilir.Kısa kısa özet niteliginde notlar al.Arada aç oku.Dershane de var rahat yürürsün.Bir de kaça geçtin?
22 yaşındayım, lise mezunuyum.

Konuları temel de olsa biliyorsun o zaman. Orta seviye vdd veya konu anlatımlı kitaplar alarak başlayabilirsin. Konuları olabildigince sindirip branş veya normal denemelere geçmeye bak.

Konuları temel de olsa biliyorsun o zaman. Orta seviye vdd veya konu anlatımlı kitaplar alarak başlayabilirsin. Konuları olabildigince sindirip branş veya normal denemelere geçmeye bak.
Bir sürü test kitabı almalı mıyım şu an?

Evet test kitapları demeyim ama birçok kaynaga ihtiyacınız olacak. Yani illa tonlarca test kitabı almak zorunda degilsiniz. Her dersin TYT'si AYT'si ayrı test kitabı sonrasında da denemelerini almak tuzlu bir hesap cıkarır karşımıza. Durumun iyi ise almanı öneririm. Gelecekte harcadıgın paralar sana misliyle dönecek. Yani kendine yatırım yapıyorsun. Eger çekiniyorsan YouTube hocalarının linklerinde veya Telegram wp gruplarında aynı satıştaki kitapların PDF'lerini çıkarıp daha ucuz yollu bir çözüme ulaşabilirsin. Veya para vermek istemiyorsan hocalarla beraber kamp gibi götürebilirsin. Ama eninde sonunda kendi başına da çözmen gerekecek. Sahaflara falan da bakarsan ucuz yollu temiz az kullanılmış test kitapları bulabilirsin yaşadıgın yerin çarşılarında vs. Başarılar.

Test kitabı çözen hocalar var mı YouTube'da? Onları da izleyip nasıl çözdükleri hakkında tecrübelenmek isterim.

Test kitabı çözen hocalar var mı YouTube'da? Onları da izleyip nasıl çözdükleri hakkında tecrübelenmek isterim.
Bolca miktarda var.Youtube istedigin dersi ve konuyu yazıp video çözüm diye aratırsan ulaşırsın.İstersen hoca önerebilirim.

Bolca miktarda var. YouTube istedigin dersi ve konuyu yazıp video çözüm diye aratırsan ulaşırsın. İstersen hoca önerebilirim.

Benim kafamda şu var önce hocaların nasıl TYT'de paragraf çözdüklerini izlemek ondan sonra çözmek var. Hatta dershane hocama da test kitabı çözdüreceğim, nasıl çözdüğünü görmek istiyorum. Hangi hocaları önerirsiniz?

Eyüpb>matematik
Dr biyoloji>biyoloji
Kimya>görkem şahin.
Fizik>özkan aydın.
Ben bunları izliyorum.

Sayısalcıyım o yüzden en çok bu dersleri takip ediyorum.Cografyada arada Cografyanın kodları izliyorum onun dısında sözele pek bakmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…