02.10
Ekim ayı çalışmama devam ediyorum. Ekimin ilk günü ile ikinci gününü birbirine bağladım çünkü pazartesi gününe aktarmam gerekti başlangıcımın haftasonuna gelmemesi için. 3,5 saatlik sabah çalışmamın ardından bir ara buldum.
Paragraf taraması gerçekleştirildi
Fizikte Optik ünitesi bitirildi ve kısaca
TYT Fizik tamamiyle bitirilmiş oldu. Nokta atışı soru çözümlerine geçilecek. Bugünün devamında fizik adına 1 saatlik Mercekler ve Prizma temel sağlamlaştırma çalışması yerleştireceğim. [Branş denemesi tavsiyeleriniz varsa beklemede olacağım.]
Ardından Kimya için 3. Ünite tekrar amaçlı soru taraması gerçekleştireceğim. Ve Ezber tazeleme çalışması yapacağım.
TYT Matematikte 3-4-5 ve BilgiSarmal kaynaklarını eritmiştim şimdide ACİL kaynağını eritmeye gayret edeceğim. Bölüm 1' i bitirmem bugün için yeterli olacaktır.
AYT kitaplarım gelene kadar TYT tekrar devamke...
03.10
Sorularla güçlendirerek desteklediğim planımla devam ediyorum:
Paragraf taramasıyla devam edilir, eski rutine geri dönüt!
AYT Matematik, Bilgi Sarmal ve 3-4-5 Eşitsizlik soruları,
AYT Matematik, Bilgi Sarmal ve 3-4-5 Parabol soruları tamamiyle taranır ve eritilir.
Biyoloji, Kalıtım adına 4 saatlik bir çalışma yapılır ve eksikler merkezi olmak üzere kısımlar tamamlanır.
Geometri parça çözümü yapılabilir.
Bu haliyle AYT Matematik soru çözümü çok vaktimi alsa da zevk veriyor ve total 11 Saatlik bir süre elde ediyorum. Yılmadan devam... Umarım AYT Fen kitaplarım kısa zamanda elime ulaşır.