2 238849 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 1.411 Çözümler 1 20 Temmuz 2025 #11 ERCYS dedi: S10 FE fiyatıyla mantıklı gelmeye başladı ama TFT ekran düşündürmüyor değil. Kalite olarak kullanılmayacak seviyede değildir kesinlikle ama leke sorunundan çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Tam tersi amoled'de leke kalır ips daha sorunsuzdur. Ayrıca ips gözü daha az rahatsız eder.
ERCYS dedi: S10 FE fiyatıyla mantıklı gelmeye başladı ama TFT ekran düşündürmüyor değil. Kalite olarak kullanılmayacak seviyede değildir kesinlikle ama leke sorunundan çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Tam tersi amoled'de leke kalır ips daha sorunsuzdur. Ayrıca ips gözü daha az rahatsız eder.
ERCYS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #12 238849 dedi: Tam tersi AMOLED'de leke kalır IPS daha sorunsuzdur. Ayrıca IPS gözü daha az rahatsız eder. Genişletmek için tıkla... Ekranı IPS değil TFT. Şöyle lekeler çıkaran TFT ekran çok gördüm şu ana kadar.
238849 dedi: Tam tersi AMOLED'de leke kalır IPS daha sorunsuzdur. Ayrıca IPS gözü daha az rahatsız eder. Genişletmek için tıkla... Ekranı IPS değil TFT. Şöyle lekeler çıkaran TFT ekran çok gördüm şu ana kadar.