2027 için zamanın var. Bu yüzden allstar önerebilirim. Konuyu güzel öğretiyor ve akıcı bir platform. Vaktin olduğu için bol bol faydalanma şansın var.
Ha dersen ki:
"Ben konuları hızlıca bitirip direkt soru çözümlerine geçeyim, fazla soru göreyim, iyi bir sıralama hedefim var" diyorsan eğer, o zaman kamp kitaplarına yönel, belli bir sürede bittiği için konuları belli bir sürede öğrenir ve geri kalan nereden baksan 1,5 seneni sadece soru çözerek geçirirsin.
Eğer ki hızlıca bitirmek amacın değilse Allstar'a bakabilirsin. Bazı konularda videolar 5 tane bulunuyor, bazılarında 10 tane. Geneli 20dk civarı oluyor. Kamp kitaplarında videolar 1 saat oluyor, allstarda ise genelde videoların dakika toplamı 1 saat ve üstü oluyor. Ancak allstar her konu sonrası test koyduğu için kamp kitaplarından öğretme açısından biraz daha önde.
Eğer hiçbir şey bilmiyorsan kamp kitapları + allstar bakabilirsin. Temel şeyleri kamp kitapları öğretiyor çünkü. Allstar ise biraz daha kalitesiyle ön planda olan bir platform. Sıfırdan öğrenecek birisi direkt 345 ile başlarsa ben tam verim alabileceğini düşünmüyorum. O kaliteden önce biraz bilgi birikiminden sonra 345'ten alacağın verim daha da artacağını düşünüyorum.
345 incelememe bakabilirsin:
Herkese selam. Bu yazımda 345 All Star'ı almamla beraber ilk deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 4 gündür bu sistem içerisindeyim. **Öncelikle hocalardan ve ders/konu ayrımlarından bahsedeyim; Biliyorsunuz youtube üzerinde onlarca farklı farklı kaliteli hocalar var. Örneğin Benim...
www.technopat.net
Para tuzağı değil. Şu an 27.500TL'ye alabiliyorsun Allstar'ı. Şu an herhangi bir şehirde haftada 2 saat 1000TL'den matematik özel ders alsan 14 hafta alıp parayı bitiriyorsun. Allstarda ise sana tüm TYT/AYT konularını öğretecek kaynak kitapları, videoları, sanal denemeleri sunuyorlar.
bu yüzden para tuzağı değil.