YKS için kaynak önerisi

metehanaa

Centipat
Merhaba, 2024 Eylül'de okulu açığa aldım. Açık lisenin sınavlarında da sorun çıkmazsa 2027'de YKS'ye giriyorum. Geçen örgüne geçmeye çalıştım ama komisyon kötü liseye yerleştirdi dolayısıyla geçmedim açıkta kaldım. Yani şu an oturup adamakıllı ders çalışmaktan başka şansım yok. Açıkta olduğum için sistemi ben kuracağım, yeni başladım ders çalışmaya. Tavsiye almak istiyorum; part-time çalışıyorum, maddi konuda sıkıntı yok, eğitime harcamak istiyorum. Biriktirdiğim parayı nereye harcayacağım konusunda kararsızım. Doping Hafıza, 345 allstar tarzı yerler iyi midir yoksa kitaba mı harcayayım?

Merhaba, 2024 Eylül'de okulu açığa aldım. Açık lisenin sınavlarında da sorun çıkmazsa 2027'de YKS'ye giriyorum. Geçen örgüne geçmeye çalıştım ama komisyon kötü liseye yerleştirdi dolayısıyla geçmedim açıkta kaldım. Yani şu an oturup adamakıllı ders çalışmaktan başka şansım yok. Açıkta olduğum için sistemi ben kuracağım, yeni başladım ders çalışmaya. Tavsiye almak istiyorum; part-time çalışıyorum, maddi konuda sıkıntı yok, eğitime harcamak istiyorum. Biriktirdiğim parayı nereye harcayacağım konusunda kararsızım. Doping Hafıza, 345 allstar tarzı yerler iyi midir yoksa kitaba mı harcayayım?

İkisi de para tuzağı önermem YT hocaları iyi zaten yanına kitabı da kendiniz alırsınız.

Bence kendin çalışma isteğine sahipsen, iradeni yönetebiliyorsan; kısacası ite kalka ders çalışmak zorunda kalmıyorsan gerek yok. Online kurs olmadan kendi başına da yüksek verim alabilirsin.12. sınıfta olabilir. Yani önerim şu an alabildiğin kadar çeşitli sayıda kaynak almandır.

2027 için zamanın var. Bu yüzden AllStar önerebilirim. Konuyu güzel öğretiyor ve akıcı bir platform. Vaktin olduğu için bol bol faydalanma şansın var.

Ha dersen ki:
"Ben konuları hızlıca bitirip direkt soru çözümlerine geçeyim, fazla soru göreyim, iyi bir sıralama hedefim var" diyorsan eğer, o zaman kamp kitaplarına yönel, belli bir sürede bittiği için konuları belli bir sürede öğrenir ve geri kalan nereden baksan 1,5 seneni sadece soru çözerek geçirirsin.

Eğer ki hızlıca bitirmek amacın değilse AllStar'a bakabilirsin. Bazı konularda videolar 5 tane bulunuyor, bazılarında 10 tane. Geneli 20dk civarı oluyor. Kamp kitaplarında videolar 1 saat oluyor, AllStarda ise genelde videoların dakika toplamı 1 saat ve üstü oluyor. Ancak AllStar her konu sonrası test koyduğu için kamp kitaplarından öğretme açısından biraz daha önde.

Eğer hiçbir şey bilmiyorsan kamp kitapları + AllStar bakabilirsin. Temel şeyleri kamp kitapları öğretiyor çünkü. AllStar ise biraz daha kalitesiyle ön planda olan bir platform. Sıfırdan öğrenecek birisi direkt 345 ile başlarsa ben tam verim alabileceğini düşünmüyorum. O kaliteden önce biraz bilgi birikiminden sonra 345'den alacağın verim daha da artacağını düşünüyorum.

345 incelememe bakabilirsin:

İkisi de para tuzağı önermem YT hocaları iyi zaten yanına kitabı da kendiniz alırsınız.
Para tuzağı değil. Şuan 27.500TL'ye alabiliyorsun AllStar'ı. Şuan herhangi bir şehirde haftada 2 saat 1000TL'den matematik özel ders alsan 14 hafta alıp parayı bitiriyorsun. AllStarda ise sana tüm TYT/AYT konularını öğretecek kaynak kitapları, videoları, sanal denemeleri sunuyorlar.

Bu yüzden para tuzağı değil.

2027 için zamanın var. Bu yüzden allstar önerebilirim. Konuyu güzel öğretiyor ve akıcı bir platform. Vaktin olduğu için bol bol faydalanma şansın var.

Ha dersen ki:
"Ben konuları hızlıca bitirip direkt soru çözümlerine geçeyim, fazla soru göreyim, iyi bir sıralama hedefim var" diyorsan eğer, o zaman kamp kitaplarına yönel, belli bir sürede bittiği için konuları belli bir sürede öğrenir ve geri kalan nereden baksan 1,5 seneni sadece soru çözerek geçirirsin.

Eğer ki hızlıca bitirmek amacın değilse Allstar'a bakabilirsin. Bazı konularda videolar 5 tane bulunuyor, bazılarında 10 tane. Geneli 20dk civarı oluyor. Kamp kitaplarında videolar 1 saat oluyor, allstarda ise genelde videoların dakika toplamı 1 saat ve üstü oluyor. Ancak allstar her konu sonrası test koyduğu için kamp kitaplarından öğretme açısından biraz daha önde.

Eğer hiçbir şey bilmiyorsan kamp kitapları + allstar bakabilirsin. Temel şeyleri kamp kitapları öğretiyor çünkü. Allstar ise biraz daha kalitesiyle ön planda olan bir platform. Sıfırdan öğrenecek birisi direkt 345 ile başlarsa ben tam verim alabileceğini düşünmüyorum. O kaliteden önce biraz bilgi birikiminden sonra 345'ten alacağın verim daha da artacağını düşünüyorum.

345 incelememe bakabilirsin:

Para tuzağı değil. Şu an 27.500TL'ye alabiliyorsun Allstar'ı. Şu an herhangi bir şehirde haftada 2 saat 1000TL'den matematik özel ders alsan 14 hafta alıp parayı bitiriyorsun. Allstarda ise sana tüm TYT/AYT konularını öğretecek kaynak kitapları, videoları, sanal denemeleri sunuyorlar.

bu yüzden para tuzağı değil.

Hocam aynı videolar YouTube'da de var kalan deneme ve kitapları ise 27.500 TL'nin altına rahatça temin edebilirsiniz bence sınav senemde inatla almadım ziyadesiyle de memnunum.

Hocam aynı videolar YouTube'da de var kalan deneme ve kitapları ise 27.500 TL'nin altına rahatça temin edebilirsiniz bence sınav senemde inatla almadım ziyadesiyle de memnunum.
Aynı konu anlatımlar var evet çünkü müfredattaki konular aynı. Sizin gözünüzle bakarsak ki eğer, okulda da aynı konular öğretiliyor. Neden okula gitmiyor?

Ben her zaman savundum dediğimi. 27 saatlik özel ders alsan bile konular bitmiyorken 2 senesini geçireceği bir platforma ödeyeceği 27 bin tl çok bir para değil.

Benim de abim herhangi bir platform kullanmadan 110k yaptı, evet olmasa da olur ancak seçenekler arasında almak düşünülüyorsa kötülemeye gerek yok. İyi yanlarını biz söyleyelim kararı konu sahibi versin, değil mi? Eğer ki merak ettiği pişmanlık yaşayacağı şeyler hakkında soru merakları varsa biz açıklayabiliriz ve pişman olabileceği bir durum olursa zaten almaz.

Aynı konu anlatımlar var evet çünkü müfredattaki konular aynı. Sizin gözünüzle bakarsak ki eğer, okulda da aynı konular öğretiliyor. Neden okula gitmiyor?

Ben her zaman savundum dediğimi. 27 saatlik özel ders alsan bile konular bitmiyorken 2 senesini geçireceği bir platforma ödeyeceği 27 bin TL çok bir para değil.

Benim de abim herhangi bir platform kullanmadan 110k yaptı, evet olmasa da olur ancak seçenekler arasında almak düşünülüyorsa kötülemeye gerek yok. İyi yanlarını biz söyleyelim kararı konu sahibi versin, değil mi? Eğer ki merak ettiği pişmanlık yaşayacağı şeyler hakkında soru merakları varsa biz açıklayabiliriz ve pişman olabileceği bir durum olursa zaten almaz.

Hocam YT'de konu anlatan hocalar da aynı onu demeye çalışıyorum zaten ayrıca bırakın 110kyı benim sadece bir sene dershaneyle sayısal 193 olan arkadaşım var.

Ben her zaman savundum dediğimi. 27 saatlik özel ders alsan bile konular bitmiyorken 2 senesini geçireceği bir platforma ödeyeceği 27 bin tl çok bir para değil.

Hocam sağolun emek vermişsiniz yazarken ben iyi üniversite de hukuk düşünüyorum geliştirir diyorsanız almayı düşünürüm emin olmak istiyorum iade belli bir süreden sonra olmuyormuş galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı