Arkadaşım sıkıntılı bir durum olsa moderatörler onaylamaz zaten bir düşüncen varsa yaz yoksa geç yani ne uzattın.Bitmedi mi kardeşim YKS konuların? Rehberlik hocan falan yok mu senin?
Kalan zamanda kırık OBP ile EA'da ilk 100 bin yapılır mı?
Merhaba. Şu an bir üniversitede okuduğum için OBP kırılacak (OBP: 78). Sadece matematikte ilk 12 konuyu bitirdim. Fakat yine de testlerde, denemelerde çok fazla yanlışım ve boşum çıkıyor bu konularda. Onun dışındaki tüm konular eksik. Ama genel olarak Türkçe'de 30 net civarı yapabiliyorum. AYT...www.technopat.net
Sınav senesi PC alınır mı?
Arkadaşlar sınav senesindeyim, mezunum. Aşırı oyun oynama isteğim var sizce bu yıl PC alınır mı?www.technopat.net
Matematiği anlamıyorum
Arkadaşlar matematikten hiçbir şey anlamıyorum yardım eder misiniz? 2023 YKS'de TYT'de 9 doğru 1 yanlış geri kalanı boş, AYT'de 7 doğru 5 yanlış geri kalanı boş. 2024'te ikisinden de en az 30 net yapmam lazım çünkü bir bölüme yerleştim ve OBP kırıldı. 45 civarına düştü.www.technopat.net
YKS puanıyla yatay geçiş yapılacak bölüm önerisi
Arkadaşlar yıl sonu YKS puanıyla yatay geçiş düşünüyorum. Önerebileceğiniz önü açık bölüm var mı? Sıralamam şöyle: Eşit ağırlık: 250 bin. Sözel: 50 bin. Sayısal: 550 bin.www.technopat.net
YKS'ye kadar 6 ay nasıl hızlı geçer?
Malum YKS var. Şu an inanılmaz derecede oyun oynama isteğim var ama bilgisayarım yok. Ailem de büyük ihtimal sınav var diye almayacaklar. Bu 6 ay nasıl hızlı geçer? Hemen haziran ayına gelip oyun oynamak istiyorum.www.technopat.net
YKS denemelerinde maksimum 44-55 net yapmak
Merhaba. Şu an bir üniversitede okuyorum fakat pek memnun değilim. O yüzden YKS'ye tekrar hazırlanıyorum. 2 haftada bir veya haftada bir deneme kulübüne gidip YKS denemesi oluyorum fakat netlerim 11.sınıftan beri düşük. Hep aynı netler. Çalışmama rağmen artıramıyorum. Sonuçların açıklandığı...www.technopat.net
Arkadaşım sıkıntılı bir durum olsa moderatörler onaylamaz zaten bir düşüncen varsa yaz yoksa geç yani ne uzattın.
Hayır sadece buradan yardım alabiliyorum.Rehberlik hocan yok mu diyorum? Ondan destek alabilirsin.
Hayır almadım.Aldınız mı koçluk acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.