Açıkçası bana göre bir pdr danışmanına göre üniversite öğrencisinden almak daha mantıklı geldi. Danışmanın meslek hayatını saymasak bile sınavının üzerinden 4 yıl geçmiş oluyor. Her sene sistem değişiyor biliyorsunuz. Psikolog olan yani mezun olan danışmanlar: Kişisel durumlarda, ailevi konularda ve stres gibi duygu çökmelerinde daha iyi yardımcı olabiliyor. İstediğiniz bir bölümün ya da üniversitenin okuyan bir öğrencisinden almak ileride ki sizi görmek gibi olur. Zamanın da o da sizin gibi aynı hayalden koşan başaran kişidir. Sana doğru yolu gösterecek en sağlıklı kişi olabilir. Benim bırakma sebebim potansiyelimin kısıtlandığını hissetmemdi. Bir de bir hafta AYT matematik geçeriz deyip diğer hafta problemlerde hızlanalım diyordu, kafam karışıyordu. Ben de bıraktım. Cidden desteğe ihtiyacınız yok ise vereceğiniz paraya değer mi bilmiyorum. Hafta da Max 1 saat, ayda 4 saat desek bu ücret fazla kalıyor. 2 bin olmuştur herhalde. Bu devirde az para görünse de başka bir şeyde değerlendirilebilir.