shun1337 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 11. sınıfım YKS için hedeflerim yüksek. Koçluk almayı düşünüyorum. Sizce nereden almalıyım?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.986 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 1 Şubat 2025 #2 Dershaneden rehberlik hizmeti alabilirsiniz ya da Armut gibi siteler üzerinden özel hoca (koç) tutabilirsiniz.
Dershaneden rehberlik hizmeti alabilirsiniz ya da Armut gibi siteler üzerinden özel hoca (koç) tutabilirsiniz.
shun1337 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 Blacksidemre dedi: Dershaneden rehberlik hizmeti alabilirsiniz ya da Armut gibi siteler üzerinden özel hoca (koç) tutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dershaneye gitmiyorum. Aslında sorum da Armut gibi sitelerin hangilerinden koçluk almam gerektiği üzerineydi.
Blacksidemre dedi: Dershaneden rehberlik hizmeti alabilirsiniz ya da Armut gibi siteler üzerinden özel hoca (koç) tutabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dershaneye gitmiyorum. Aslında sorum da Armut gibi sitelerin hangilerinden koçluk almam gerektiği üzerineydi.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.986 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 1 Şubat 2025 #4 shun1337 dedi: Dershaneye gitmiyorum. Aslında sorum da armut gibi sitelerin hangilerinden koçluk almam gerektiği üzerineydi. Genişletmek için tıkla... YouTube olarak Boğaziçi Oğuz usta, Millet akademi, Kopilot. Armut üzerinden bildiğim koç yok.
shun1337 dedi: Dershaneye gitmiyorum. Aslında sorum da armut gibi sitelerin hangilerinden koçluk almam gerektiği üzerineydi. Genişletmek için tıkla... YouTube olarak Boğaziçi Oğuz usta, Millet akademi, Kopilot. Armut üzerinden bildiğim koç yok.
shun1337 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #5 Blacksidemre dedi: YouTube olarak Boğaziçi oğuz usta, millet akademi, kopilot. Armut üzerinden bildiğim koç yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Konuyu görüp daha önce koçluk aldıysanız ve beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Blacksidemre dedi: YouTube olarak Boğaziçi oğuz usta, millet akademi, kopilot. Armut üzerinden bildiğim koç yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Konuyu görüp daha önce koçluk aldıysanız ve beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 3.030 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #6 shun1337 dedi: 11. sınıfım YKS için hedeflerim yüksek. Koçluk almayı düşünüyorum. Sizce nereden almalıyım? Genişletmek için tıkla... Koçluk falan boş iş aga kendi koçun kendin ol en faydalısı budur.
shun1337 dedi: 11. sınıfım YKS için hedeflerim yüksek. Koçluk almayı düşünüyorum. Sizce nereden almalıyım? Genişletmek için tıkla... Koçluk falan boş iş aga kendi koçun kendin ol en faydalısı budur.
troool Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 200 10 Şubat 2025 #7 Selam son durum nedir? Aldın mı koçluk?
shun1337 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #8 troool dedi: Selam son durum nedir? Aldın mı koçluk? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Şuanlık almadım gerek olmadığı için. Kendi çapımda çalışıyorum fakat elime para geçince almayı düşünüyorum.
troool dedi: Selam son durum nedir? Aldın mı koçluk? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Şuanlık almadım gerek olmadığı için. Kendi çapımda çalışıyorum fakat elime para geçince almayı düşünüyorum.