genel olarak net artışlarınız yaptığı programlar falan nasıldı birazcık detaylı bilgi verebilir misiniz?Evet kullandım.
genel olarak net artışlarınız yaptığı programlar falan nasıldı birazcık detaylı bilgi verebilir misiniz?Evet kullandım.
Genel olarak net artışlarınız yaptığı programlar falan nasıldı birazcık detaylı bilgi verebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Bu sene mezuna kaldım ve 2026 YKS için tekrardan sınava hazırlanacağım. İlerleyişimi sürdürmek, iyi kötü bir yol haritası çizip program oluşturmak ve net analizi için koçluk almayı düşünüyorum.
Snc Akademi, Kopilot ve Baykuş Mentörlük arasında kaldım. Genel olarak. Bunun haricinde bir fikri olan varsa veya daha öncesinde kullanmış olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?
Hocamlar merhabalar, 2 yıldır koçluk hizmeti veren bir üniversite öğrencisiyim. Platformlara komisyon kaptırmadan daha uygun fiyatlara birlikte çalışmayı düşünürseniz tanışıp detayları konuşmak isterim. Ek olarak imkanlar dahilinde yüz yüze görüşme gibi şeyler yapabileceğimi de belirteyim. Düşünürseniz buradaki kullanıcı adımla aynı ada sahip ig hesabımdan ya da erencyy@outlook.com dan ulaşabilirsinizBende inceledim ama en güzeli Baykuş gibi geldi daha samimi duruyor. Hocam bende düşünme aşamasındayım. 26da ilk kez gireceğim YKSye koçluk sence almalı mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.