YKS için Kunduz mu, Doping Hafıza mı?

Doping Hafıza ile ilgili bir deneyimim olmadı fakat kunduzda gönderilen sorular az da olsa ya saçma sapan sorudan alakasız cevaplar geliyor ya da sonuca yanlış ulaşılan cevaplar geliyor.
Kunduz yanlış cevaplar için şöyle yöntem geliştirdi: Eğer soru yanlış çözüldüyse yada doğru olduğu halde cevapla ilgili anlaşılmayan yer olursa öğrenci bir başka öğretmenden "Görüşme Başlat" a tıklayarak destek alabiliyor.

Bu arada KUNDUZ 2024-2025 yılında FULL paketlere YKS ve LGS öğrencisi için Deneme kulübü, Yayın seti, Koçluk ve rehberlik ekledi.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-08-21 at 17.44.03.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar, YKS'ye hazırlanan ve açık Lise'de olan birisi için Doping Hafıza mı yoksa Kunduz'mu daha verimli olur?
Ben sınava hazırlık senemde Doping hafıza kullandım ama hiç memnun kalmadııım. anlatımlar yetersiz, yeterei kadar soru göremiyorsun, soruların çözdüremiyorsun. Mezun senemdeyim şuan çözemediğim sorular için Tahta App'i kullanıyorum. Üstelik çok daha uygun fiyatlı. Çözemediğim tüm soruları 15 dakika içinde çözümünü alıyorum. anlamadığım konuları dinliyorum. İstersen bir imvele baya iyiiiii Tahta - Soru Çözme Uygulaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…