YKS ilk 300 için ne yapılmalı?

Elaschaa

Yoctopat
Daha fazla  
Sayisalim, diploma ortalamam 87. TYT'den 60-65 yapabiliyorum. AYT'den korktum ve hiç bulaşmadim, biraz da eşeklik edip çalışmadım. Ufak ufak biyolojisine bakiyorum ve biyolojiden en az 7-8 net getiririm AYT'den. Fiziğe de yakınlığım var, oradan da 3-4 şu anki halimle yaparim. Hedefim ilk 300k, bu sıralamaya ulaşabilir miyim, AYT'den son ay Total'de 20-25 net getirebilir miyim? Ne yapmam lazim öneride bulunur musunuz, 300kya girmek icin ne kadar net gerekli? (mezuna kalma şansım yok)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene matematikte Limit,Türev vs. zorlayıcı konular çok olmadığından matematik ve diğer derslerden garanti konulara çalışırsan 20-25 net çıkarabilirsin ama 300B gelir mi bilemem. Yığılma olacağı söyleniyordu. Yine de moralini bozma. Çalışmaya devam et. 🥰❤️

Zafer,zafer benim diyebilenlerindir.

Yaparsın dostum. AYT matın kolay konuları olan diziler, karmaşık sayılar, logaritma vb. konulara çalışarak mat netini 10+ yapabilirsin. Onun haricinde biyoloji ezber! Kimyadan da sorular genel anlamda kolay geliyor ama bilmeyen elbette yapamaz.

Bu sene matematikte Limit,Türev vs. zorlayıcı konular çok olmadığından matematik ve diğer derslerden garanti konulara çalışırsan 20-25 net çıkarabilirsin ama 300B gelir mi bilemem. Yığılma olacağı söyleniyordu. Yine de moralini bozma. Çalışmaya devam et. 🥰❤️

Zafer,zafer benim diyebilenlerindir.
Çok teşekkür ederim, insallah ilk300k icinde olacagim

Yaparsın dostum. AYT matın kolay konuları olan diziler, karmaşık sayılar, logaritma vb. konulara çalışarak mat netini 10+ yapabilirsin. Onun haricinde biyoloji ezber! Kimyadan da sorular genel anlamda kolay geliyor ama bilmeyen elbette yapamaz.
Teşekkür ederim, mutlu oldum, umut verdin, insallah yapacagim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı