Merhaba arkadaşlar bu yıl mezuna kaldım. Koçluk gereksiz, kendin yap vs. demeyin ders çalışabilirim ama program hazırlamakta kötüyüm bu yüzden koçluk almak istiyorum. Daha önce koçluk alan arkadaşlar nerelerden aldı öneri yaparsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bu yıl mezuna kaldım. Koçluk gereksiz, kendin yap vs. demeyin ders çalışabilirim ama program hazırlamakta kötüyüm bu yüzden koçluk almak istiyorum. Daha önce koçluk alan arkadaşlar nerelerden aldı öneri yaparsa sevinirim.
Hayır, bu yıl 0'dan başlayıp temmuzun ortasından beri çalışıyorum ve daha çalışmalarımın başında iken de zaten aklımdaydı ancak 'önce tyt konularını halledeyim öyle alırım' diye aptalca bir düşünceye kapılıp sürekli erteledim. Ve sadece tyt konularını çalıştığım için gerek duymadım. Ama şimdi AYT konularına başladığım için dersleri düzgün bir şekilde planlayamıyorum ve kaynak konusunda da tecrübesizim. Evet daha önce almalıydım biliyorum ve bu düsünceden dolayı kendıme de kızıyorum ama zararın neresinden dönersem kâr.