YKS matematik kaynak önerisi

apotemi seni çok zorlar. 3d veya orijinalden birini alabilirsin. orijinal 3d'den biraz daha kolay ama 3d daha kaliteli

Sağolun Hocam muhtemelen 3d veya orijinal alıcam


Hocam birde sizce ayt mat için ayrı ayrı fasikülmü alıyım yoksa soru bankasımı, o kadar uzun fasikül bitirmeye gerek varmı?
yetiştiririm diyorsan limit-türev-integral-analitik geometri fasikülleri çok faydalı olur. fasikül önerisi olarak da orijinal yayınları orta-zor arası gayet güzel
 
Yüksek ihtimal fasiküller kalan zamanda yetişmez o yüzden orijinal alacağım, 345 ile beraber götüreceğim Hocam, sağolun.
 
Reis kesinlikle ÖSYM tarzındaları çözmelisin. Geçen sene 70k yaptım sayısalda ve tek sebebi konuların sorularını tam çözmememdi. Bu sene akıllandık 3D'yi silip süpürüyoz.

Hocam bir de sizce AYT mat için ayrı ayrı fasikülmü alayım yoksa soru bankasımı, o kadar uzun fasikül bitirmeye gerek var mı?

Hedef yüksekse fasikül öneririm. Trigo ve lti için zamanınız varsa Apotemi alabilirsiniz.
 
Matematikte TYT'de 15 net yapıyorum.
Ayde polinomları yeni bitirdim.
345'in TYT'si ve AYT'si var elimde, TYT'sinin ÖSYM tarzı soruları hariç problemlere kadar bitirdim, 2. kaynak olarak ne önerirsiniz hem TYT hem AYT için?

AYT matematik için fasikül kullanabilirsiniz.
 
Hepsini çözücem zaten hocam ama çok zaman alıyo be, ama yinede çözücem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…