yetiştiririm diyorsan limit-türev-integral-analitik geometri fasikülleri çok faydalı olur. fasikül önerisi olarak da orijinal yayınları orta-zor arası gayet güzel
apotemi seni çok zorlar. 3d veya orijinalden birini alabilirsin. orijinal 3d'den biraz daha kolay ama 3d daha kaliteli
yetiştiririm diyorsan limit-türev-integral-analitik geometri fasikülleri çok faydalı olur. fasikül önerisi olarak da orijinal yayınları orta-zor arası gayet güzel
Reis kesinlikle ÖSYM tarzındaları çözmelisin. Geçen sene 70k yaptım sayısalda ve tek sebebi konuların sorularını tam çözmememdi. Bu sene akıllandık 3D'yi silip süpürüyoz.
Matematikte TYT'de 15 net yapıyorum.
Ayde polinomları yeni bitirdim.
345'in TYT'si ve AYT'si var elimde, TYT'sinin ÖSYM tarzı soruları hariç problemlere kadar bitirdim, 2. kaynak olarak ne önerirsiniz hem TYT hem AYT için?
Reis kesinlikle ÖSYM tarzındaları çözmelisin. Geçen sene 70k yaptım sayısalda ve tek sebebi konuların sorularını tam çözmememdi. Bu sene akıllandık 3D'yi silip süpürüyoz.
Hedef yüksekse fasikül öneririm. Trigo ve lti için zamanınız varsa Apotemi alabilirsiniz.