YKS mezun sürecinde kütüphane mi dershane mi daha iyi olur?

theraino

Femtopat
Daha fazla  
İlk mezun senemde yani geçen sene evden tek başıma çalışmıştım. Genel olarak bir gün çok iyi diğer gün çok kötü çalışıyorum. Sizce bu sene aileyi karşıma alarak kütüphane+koç mu yapmalıyım yoksa dershane mi?

Kendiniz çalışabiliyorsanız dershane mantıksız (denemeler hariç) mutlaka bir deneme kulubüne girin koç da kendiniz plan program yapamıyorsanız olabilir ama zaten YouTube'da binlerce hoca var yardım eden onlardan faydalanabilirsiniz örneğin gri koç, oğuz usta vs.

Sadece kütüphane yapabilirsiniz.
Disiplinli değilim.

Kendiniz çalışabiliyorsanız dershane mantıksız (denemeler hariç) mutlaka bir deneme kulubüne girin koç da kendiniz plan program yapamıyorsanız olabilir ama zaten YouTube'da binlerce hoca var yardım eden onlardan faydalanabilirsiniz örneğin gri koç, oğuz usta vs.
Hocam geçen sene ailem çok baskı yaptı dershaneye gitmem için bende karşı çıktım. Bu sene yine kötü bir sonuç gelicek dershaneye gitmem garanti gibi.

65 TYT 15 AYT neti sene sonunda 90 TYT 65 AYT'ye çıkar mı Ağustos'ta çalışmaya başlasam?

Son düzenleme:
Disiplinli değilim.

Hocam geçen sene ailem çok baskı yaptı dershaneye gitmem için bende karşı çıktım. Bu sene yine kötü bir sonuç gelecek dershaneye gitmem garanti gibi.

65 TYT 15 AYT neti sene sonunda 90 TYT 65 AYT'ye çıkar mı Ağustos'ta çalışmaya başlasam?

Full bile yaparsın. Sadece disiplin ve süreklilik gerek. Bu süre içerisinde de psikolojini iyi götürürsen çok rahat yaparsın.

Eğer düzeni sağlayamayacağınızı düşünüyorsanız dershane mantıklı bir tercih. Ben de düzen sağlamada kötü olduğum için gitmiştim. Sadece düzen değil sosyallik de sağlıyor dershane ortamı. Ama dershaneye para baymak istemiyorsanız youtube da gayet yeterli olur. Yeter ki düzeni sağlayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı