YKS sayısal için çalışma tavsiyesi

AhmetTat

Kilopat
Geçen sene 130 binden mezuna bıraktım ama uzun bir süre doğru düzgün çalışmadım.
Sınava da 170 gün kaldı, küçük bir yerde yaşıyorum, mecburiyetten haftada 2 gün falan dükkanda çalışmam gerekiyor.
TYT'de Türkçede dil bilgisi sıfır ortalama, 27-28 net geliyor, sosyal 15, matematik 25, fen de 12-13 arası, AYT'de ise matematik; polinom, ikinci dereceden denklemler, logaritma, dizi falan bitti fakat daha geometrim sıfır, trigo calışıyorum, son zamanlarda beni yıpratan bir takım olaylar yaşadım, o yüzden 1 aydır düzenli çalışmadım, açıkçası biyolojide sistemler tamamiyle bitti, fizik ile kimyada da çok eksiklerim var, ne yapmalıyım?

İlk sene 60kdan ikinci sene 22kya çekmiş birisi olarak söylüyorum sorularla sesli olarak konuşarak çözün. Hem görsel hem sesli hafızanızı tetikleyecek.

Örnek olarak fizik sorularında verilen görseli sesi yorumlayın ( hmm bize m vermiş bu m F kuvvetli ile itiliyor ivmesini istiyor bizden...) Gibisinden kendinize sesi bir şekilde soruları anlatın. 2 haftaya faydasını görürsünüz.

İlk sene 60kdan ikinci sene 22kya çekmiş birisi olarak söylüyorum sorularla sesli olarak konuşarak çözün. Hem görsel hem sesli hafızanızı tetikleyecek.

Örnek olarak fizik sorularında verilen görseli sesi yorumlayın ( hmm bize m vermiş bu m F kuvvetli ile itiliyor ivmesini istiyor bizden...) Gibisinden kendinize sesi bir şekilde soruları anlatın. 2 haftaya faydasını görürsünüz.
Hocam zaten o şekilde çalışıyorum özellikle de fen derslerinde çok işe yarıyor kendime anlatarak çözmek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı