YKS senesinde koçluğun faydası oluyor mu?

Özge3000

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, meslek lisesi öğrencisiyim bu yıl 12. sınıfa geçtim. Staj vs. derken ders çalışmaya sadece akşamları zaman bulacağım. Bu sebepten dolayı program yapabilmek için koçluk almayı düşünüyorum koçluğun faydası oluyor mu? Deneyen var mı?

Ben YKS yılımda çok sevdiğim bir hocamın dershanesine gitmiştim, onun az da olsa bir faydası olmuştu. Ha ama gitmeseydim çok da bir şey değişmezdi.

Hayır. Ben aldım ve pişman oldum. Kendin için uygun olanı kendin seç. Bu arada bende meslek lisesindeydim ve staj yaptım ama sağ olsunlar ders çalışmama müsaade ettiler.

Hayır. Ben aldım ve pişman oldum. Kendin için uygun olanı kendin seç. Bu arada bende meslek lisesindeydim ve staj yaptım ama sağ olsunlar ders çalışmama müsaade ettiler.

İstediğiniz puanı alabildiniz mi sınavınız nasıl geçti? Sırf staj yüzünden çalışamayacağım diye korkuyorum sırf bu yüzden koçluk almayı düşünüyorum...

İstediğiniz puanı alabildiniz mi sınavınız nasıl geçti? Sırf staj yüzünden çalışamayacağım diye korkuyorum sırf bu yüzden koçluk almayı düşünüyorum...
Ben istediğim puanı alamadım maalesef. Stajı nerede yapacaksınız? Belki müsaade ederler söylerseniz tabii her zaman değil ama bazen çalışabilirsiniz.

Ben istediğim puanı alamadım maalesef. Stajı nerede yapacaksınız? Belki müsaade ederler söylerseniz tabii her zaman değil ama bazen çalışabilirsiniz.

EA mısınız? Hedefiniz nedir? Okulun ayarladığı yerde yapacağım inşallah izin verirler tek umudum izin vermezlerse yatana kadar evde çalışmak.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı