YKS senesinde ne yapılmalı?

GibsonGoldTop

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bu konuyu tamamen sohbet etmek ve önerilerinizi gözden geçirmek için açtığımı belirteyim. 19 yaşındayım bu yaşıma kadar ailemden öyle çok bir maddi manevi destek görmedim ve bu saatten sonra görmeyeceğim de, bunun farkındayım. Merak edenler önceki konulardan bulabilir, ailem yok gibi bir şey yani ev sadece gece yatmak için işime yarıyor. Evde internet yok, bugüne kadar babam bir tane telefon almadı rahmetli dedem aldı ama IMEI gidecek 3 ay sonra ve atılmıyor ne yapacağım bilmiyorum. Biliyorum 19 yaşındayım git çalış al diyeceksiniz ama bugüne kadar adamakıllı telefon kullanmadım, gidip herkes gibi babamdan şu ekran kartı, şu oyun çıkmış alalım diyemedim, harçlık bile alamıyorum dershanede acıkıyorum da eve geliyorum normalde gece etüdüne kalmam lazım kalmıyorum. Çalışıp bu şehirden başka bir yerde bir bölüm kazanmazsam çaresiz kalacağımı biliyorum. Evde internet yok, bilgisayar deseniz çöp, hoparlörü bile yok, 3 ay sonra telefonum gidecek, dışarı çıkıp üstüme giyecek adamakıllı kıyafetim yok ve maddi durumumuz gayet yerinde babam bana harcama yapmayacağını söylüyor zaten. Üniversitede çalışmam gerekecek bunun farkındayım ama bu sene bu düşünceler ders çalışmamı engelliyor. Gidip geri gelmemek istiyorum üniversite kazanıp mezun olduğum şehirde yaşamak istiyorum hayatımın kalanını ya da buradan başka bir yerde. Biliyorum her şeyi bırakıp çalışmam gerek ama daha telefonum yok ve nasıl yapacağım bilmiyorum. Önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı