YKS sınavı için kaynak önerisi

ali.uzell

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu yıl YKS'ye girdim gelecek sıralama 350K-400k arası olacak sanırım. Tekrardan hazırlanacağım ama bu sefer dershane olmadan hazırlanmak istiyorum. TYT matematikte az da olsa temelim var 10 netin üstünde yapıyorum denemelerde 20'ye kadar çıkabiliyor. Geometriden hiç temelim yok. TYT kimyada temelim var son konuları bilmiyorum sadece. TYT biyoloji için temelim olsa da tekrardan çalışıcağım baştan. TYT fizik temel var ama konular tam oturmamış. AYT'de sayısaldan gireceğim konulara aşinayım ama temelim yok. TYT Türkçede temelim yok. Hangi kaynaklardan çalışmalıyım öneriniz nedir? Hedefim 150k. En çok eksiğimin Türkçe olduğunu düşünüyorum 20 25 net arası yapıyorum genelde. Sosyalden çoğrafyadan ufak eksiklerim var onun dışında eksiğim yok. Kaynak önerilerinizi bekliyorum.

Kimya: Orbital alın.
Biyoloji: Biyotik net.
Fizik: Hız ve renk temel varsa 345.
Matematik: 345 veya temelim var diyorsanız direk orijinal, 3D alın geçin.
Türkçe: Paragraf için netler düşükse hız ve renk ardından 0 risk ama netler normalse direk 0 risk.
AYT için sayısal kitapları yine aynı yayınlar bakılabilir.

Sosyal kısmında direk branş denemesi alın önerim Bilgi Sarmal veya 3D olur.

Sosyalerhaba. Bu yıl YKS'ye girdim gelecek sıralama 350K-400k arası olacak sanırım. Tekrardan hazırlanacağım ama bu sefer dershane olmadan hazırlanmak istiyorum. TYT matematikte az da olsa temelim var 10 netin üstünde yapıyorum denemelerde 20'ye kadar çıkabiliyor. Geometriden hiç temelim yok. TYT kimyada temelim var son konuları bilmiyorum sadece. TYT biyoloji için temelim olsa da tekrardan çalışıcağım baştan. TYT fizik temel var ama konular tam oturmamış. AYT'de sayısaldan gireceğim konulara aşinayım ama temelim yok. TYT Türkçede temelim yok. Hangi kaynaklardan çalışmalıyım öneriniz nedir? Hedefim 150k. En çok eksiğimin Türkçe olduğunu düşünüyorum 20 25 net arası yapıyorum genelde. Sosyalden çoğrafyadan ufak eksiklerim var onun dışında eksiğim yok. Kaynak önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba matematik icin mert hocanın 70 günde kampı var bence baslangıc için iyi icinde zor sorular da var hepsinin videosu da var hem konu kitabi hem de soru kitabı var ikisini gün gün birlikte götürebilirsin tavsiyem en az 1 günde 2 günlük video bitirmen. Bu kitap bitince de 345mat veya Bilgi Sarmal'a yönelebilrsin. Bu iki kitap bitince ve iyi bir sonuç istiyorum diyorsanız 3D veya orijinal yayınlarından TYT matematiği cözün. Sonrası branş denemelerine geçersiniz.
Biyor icin net olarak biyotik.
Kimyada ise kesinlikle orbitali öneririm.
Fizik için de Bilgi Sarmal'ya da 3D öneririö.
Fen için habgi hocadan anlıyorsan ondan video izleyip öyle testlere geç.
Türkce icin ise benim hocam TYT türkce kampı ya da emek tastan TYT türkce kampını al sonra Bilgi Sarmal türkce kitabını en son da limit türkce kitabını al.
Paragraf icin bol bol kitap okumalısın. İlk paragrafın ritmi sonra da limit paragraf öneririm.
Her dersi bitirince brans denemelerine geçersin
Sosyal icin sadece brans denemesi öneririm Max Coğrafya icin konu anlatımı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı