YKS sınavına 2 ay kala geçmeyen başarısız olma düşüncesi

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
Sizce 2 ay kala YKS sınavı adına ne yapılmalı? Vakit nasıl daha verimli harcanır, konuları kısmen bitirdim sayılır AYT fiziğin bir kısmı kaldı ama sürekli ya başarısız olursam düşüncesi var, ne yapabilirim? Sizde durumlar nasıl?

Böyle düşünmenin sürece katkısı var mı? Sadece çalış.

Son 2 ay için YKS adına ne yapabilirsin ben bilmiyorum ama tavsiyem koç almak için en iyi süreç bu zamanlar. Zaten bitmiş en azından seni kritik noktada yönlendirenler olacaktır. Ücretsiz olarak YouTube üzerinden anlatanlarda var ancak abartma 1-2 video ile kafanda oturt ve sadece çalış !

Sadece siz böyle düşünmüyorsunuz, herkes böyle nerdeyse. Geçen zamanda naptıysanız üstüne koyarak ilerlemelisiniz sadece. Şüpheye yer yok. Bu zamanlarda kazanılıyor bence sınav.

Sınavdan sonra alternatifleri kafanızda değerlendirir ve belirlerseniz başarılı veya başarısız olmakla ilgilenmez, ne yapmanız gerekiyorsa onu yapmaya devam edersiniz. Okul ve sınav hayatım öylesine inişli çıkışlıydı ki sizinki gibi bir kaygıya sahip olsaydım kafayı yerdim herhalde. Akışına bırakmak ve sadece içinde olduğunuz anda ne yapacağınızı düşünmek her zaman en doğru olan şeydir. Hele ki bizimki gibi bir ülkede. 😃

Sizce 2 ay kala YKS sınavı adına ne yapılmalı? Vakit nasıl daha verimli harcanır, konuları kısmen bitirdim sayılır AYT fiziğin bir kısmı kaldı ama sürekli ya başarısız olursam düşüncesi var, ne yapabilirim? Sizde durumlar nasıl?
Sınav son 3 ayda kazanılır. Bu düşüncelerin gelmesi normal. Sınavın en zor kısmındayız şu an.

Böyle düşünmenin sürece katkısı var mı? Sadece çalış.

Son 2 ay için YKS adına ne yapabilirsin ben bilmiyorum ama tavsiyem koç almak için en iyi süreç bu zamanlar. Zaten bitmiş en azından seni kritik noktada yönlendirenler olacaktır. Ücretsiz olarak YouTube üzerinden anlatanlarda var ancak abartma 1-2 video ile kafanda oturt ve sadece çalış!

Hocam 2 yıldır sıfır seviyeden hatta matematik ve fende gerçekten eksili netlerden bilgi seviyemi bir yerlere getirmeye çalıştım ve hep kendi koçluğumu kendim yapmaya çalıştım, koçluk bana biraz uzak bir noktada ama tavsiye için teşekkür ederim. Umarım bende hayatta bir şeyleri başarabilirim.

Bende de o düşünce var maalesef dilciyim ortalama 60-65 YDT yapıyorum fakat TYT 30 net olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağıma dolaştı masaya oturuyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Şu an ilk 50 bin e giriyorum TYT 50 olsa ilk 30 bin e uçucak.

Sadece siz böyle düşünmüyorsunuz, herkes böyle neredeyse. Geçen zamanda naptıysanız üstüne koyarak ilerlemelisiniz sadece. Şüpheye yer yok. Bu zamanlarda kazanılıyor bence sınav.

Biraz tükenmişlik hakim şu sıralar ama atlatıcam umarım hocam teşekkürler

Sınavdan sonra alternatifleri kafanızda değerlendirir ve belirlerseniz başarılı veya başarısız olmakla ilgilenmez, ne yapmanız gerekiyorsa onu yapmaya devam edersiniz. Okul ve sınav hayatım öylesine inişli çıkışlıydı ki sizinki gibi bir kaygıya sahip olsaydım kafayı yerdim herhalde. Akışına bırakmak ve sadece içinde olduğunuz anda ne yapacağınızı düşünmek her zaman en doğru olan şeydir. Hele ki bizimki gibi bir ülkede. 😃

Kazanmaktan başka alternatifim kalmadığı içindir belki bu stres hocam :)

Biraz tükenmişlik hakim şu sıralar ama atlatıcam umarım hocam teşekkürler.

Kazanmaktan başka alternatifim kalmadığı içindir belki bu stres hocam :)

Umarım iyi bir yerlere gelirsiniz hocam dediğim gibi bence herkeste olan bir şey bu konuları bitirdiyseniz netleriniz iyiyse illa hedefinize ulaşırsınız.

Sınav son 3 ayda kazanılır. Bu düşüncelerin gelmesi normal. Sınavın en zor kısmındayız şu an.

Hocam Herkesin bıraktığı zamanlar diyorlar da her sabah 7'de kütüphaneye gidiyorum zor yer buluyorum. Kimsenin saldığı yok galiba biraz da bu korkutuyor açıkçası😄

Umarım iyi bir yerlere gelirsiniz hocam dediğim gibi bence herkeste olan bir şey bu konuları bitirdiyseniz netleriniz iyiyse illa hedefinize ulaşırsınız.

TYT'de netler dalgalıda. Ama sanki AYT'de belli bir yerlere geldiğimi görüyorum hocam bu biraz motive ediyor

Türkçe sosyal eskiden yapardım şu an fen mat tamamda Türkçe sosyal çok düştü onu nasıl halledeceğim onu düşünüyorum

Bende de o düşünce var maalesef dilciyim ortalama 60-65 YDT yapıyorum fakat TYT 30 net olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağıma dolaştı masaya oturuyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Şu an ilk 50 bin e giriyorum TYT 50 olsa ilk 30 bin e uçucak.

Hocam fende garanti kek konular var hiç çalıştınız mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı