YKS sınavına sargı bezli el ile alırlar mı?

Hocam siz bence çıkartın kafalarda soru işareti kalmasın. Haberlerde alçısını kesen kız görmüştüm bina önünde.

Hocam derin ve büyük kesik var çıkartamam enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek rapor falan almam gerekiyor mu ya da ÖSYM'ye bildirsem mi onu düşünüyorum.

Oradaki gözetmenlerin inisiyatifine bağlı biraz da ısrar ederlerse de yarayı gösterirsen alırlar.

Bende öyle düşünüyorum alırlar bence de gösterirsem.

Hocam derin ve büyük kesik var çıkartamam enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek rapor falan almam gerekiyor mu ya da ÖSYM'ye bildirsem mi onu düşünüyorum.

Hocam öyle şeyler için çok geç. Erken gidin binaya gerekirse hastaneden rapor da alın. Görevliye yaranızı ve sargı bezinizi gösterin. Onların insiyatfine kalmış. Şimdi ben alırlar derim almazlar ben yalancı olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bence bunu ÖSYM yi arayıp sorun. Bizim burda bişey dememiz doğru olmaz.

Konu, sorular çalındıya nasıl geldi?
Tek isteğim YDT'den sonra tüm gün CS rank kasmak.

Bu senin sorunun cevabı.

1. Dakikada koskoca ENS Yayınları yazıyor ne keriz adammışsınız da yemişsiniz😀

Dalga geçen elemanlar, sınavda 1.Soruda Duygularım diye başlayan ufak bir metin görürseniz görürüm ben sizi.

YouTube'da falan da var bakabilirsiniz düştü.
İşte buna kıçımla gülerim ben. Ne işse her sene sorular çalınıyor.

Bu arada sargı bezi sıkıntı çıkartır. Sargıyı mutlaka açarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı