YKS sınavında sınav optiği ve kitapçık gözetmene verilmeden çıkılırsa sorun çıkar mı?

saate entegre kamera oluyor genelde sınıflarda o yüzden kamera bulamamanız normal

Ertesi gün AYT'ye girince masada optik falan görmediysen. Bende zaten masada bırakıp çıktım merak etme.
benim bildigim masaları kontrol etmek zorunda oldukları,çünkü sınav bitiminde optikleri ve kitapçıkları sıraya göre dizmek zorundalar ve gelmeyenlerin optiğiyle beraber yapiliyor bu.Eğer gözetmen benim kitapçık ve soru kağidimi fark etmemişse bile sınav sonunda girmediğimi sanicak ve illaki sırama gelip bos optigimi alması gerekicek. Yani illaki benim sırada bıraktığım kitapçıklarımı falan almışlardır diye düşünüyorum,umarım dogru dusunuyorumdur.

Dostum sınava girmediğini nasıl düşünebilir sınavdan önce kitapçıktan QR kod alıyorlar ve ayrıca optiğini doldurduysan yine anlayabilir geldiğini.

Dostum sınava girmediğini nasıl düşünebilir sınavdan önce kitapçıktan QR kod alıyorlar ve ayrıca optiğini doldurduysan yine anlayabilir geldiğini.
hayir örnek veriyorum, optigimi ve kitapcıgımı sıranın uzerınde bıraktım ya eğer kitapçığımı ve optiğimi sınav süresince ve sonrasında görmedilerse optikleri sıraya dizerken benim optigimin olmadigini anlayacaklar ve optigimi almak icin gelicekler anlamında dedim,cunku gelmeyenlerin optiklerini de almak zorundalar illaki.

Evet anladım ama bu kadar detaylı bir durumu düşünecek kadar strese girmene gerek yok, rahat ol.

Arkadaşlardan birini çözüldü seç bari.

Bende size bir şey sormak istiyorum. Tyt sınavinda kitapcıklar dağıtılmış üstüne doldurulan yerleride yazmıştık daha sonra gözetmen söylemedigi ben kendim kitapcığımı kontrol ettim hızlıca okumadan. Ama sonra gözetmen kitapcığınızı kontrol edebilirsiniz dedi . Şimdi ben onceden kontrol ettiğim için sınavım geçersiz sayilır mı ? Bir de sınıfta kamera görmedim ve gözetmenlerde bana hicbir sey soylmedi.

Sizce sınavım geçersiz sayilmış mıdır?

Arkadaşlarım endişe etmeyin elinizden geleni yapın geçin, kendinize boşa zarar vermeyin sınav kabul edilmese bile elden bişey geçmez dünyanın sonu değil.

Arkadaşlarım endişe etmeyin elinizden geleni yapın geçin, kendinize boşa zarar vermeyin sınav kabul edilmese bile elden bişey geçmez dünyanın sonu değil.
evet dogru,eğer sınavım geçersiz sayılırsa yurtdışında okuyacakmışım (annem söyledi)
ama yuksek ihtimalle gecerli

bi sıkıntı çıkacagını zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…