Evet dogru, eğer sınavım geçersiz sayılırsa yurt dışında okuyacakmışım (annem söyledi)
Ama yuksek ihtimalle gecerli
Bir sıkıntı çıkacagını zannetmiyorum
Çok teşekkür ederim iki gündür aklımdan çıkmıyordu
Evet dogru, eğer sınavım geçersiz sayılırsa yurt dışında okuyacakmışım (annem söyledi)
Ama yuksek ihtimalle gecerli
Bir sıkıntı çıkacagını zannetmiyorum
Ama geçen sene bize kitapçıkları bırakıp çıkın demişlerdi,bıraktık çıktık ve sınav yönergesine göre de gözetmenlerin sıralarda ve sıraların altında bir şey kalmadiğindan emin olmasi gerekli.Kurallar arasında alıyor bu bilgi. "Sınava girenlerin optik ve kitapçığı teslim etmeden sınıftan çıkmaları durumunda sınavları geçersiz sayılır." şeklinde.
Sınav yönergesine göre herkesin sınav sorumlularına belgelerini teslim etmesi gerekiyor. Bunu açıkça belirtiyorlar sınav başlamadan. Masanın üstünde bıraktıysan almak zorunda değiller.Ama geçen sene bize kitapçıkları bırakıp çıkın demişlerdi,bıraktık çıktık ve sınav yönergesine göre de gözetmenlerin sıralarda ve sıraların altında bir şey kalmadiğindan emin olmasi gerekli.
Sınav yönergesine göre herkesin sınav sorumlularına belgelerini teslim etmesi gerekiyor. Bunu açıkça belirtiyorlar sınav başlamadan. Masanın üstünde bıraktıysan almak zorunda değiller.
neyse artik ben aliyolar diye biliyorum,çünkü optikleri ve kitapçıkları sıraya diziyolar gelmeyenlerinkini bile.
"Sınav yönergesine göre herkesin sınav sorumlularına belgelerini teslim etmesi gerekiyor. Bunu açıkça belirtiyorlar sınav başlamadan. Masanın üstünde bıraktıysan almak zorunda değiller." şeklinde bir görüş var.Dostum merak etme. Sınava girmesen bile aday sınava girmedi kutucugunu doldurup teslim etmek zorunda bütün optikleri. Optik eksik teslim ederse soruşturma geçirir. Mutlaka alır optiği sıranın üzerinden. Boşuna kafana takma
bazı okullarda sınav bitiminde kitapçiğinizi ve optiğinizi bırakıp çıkın diyolarlar mesela geçen sefer girdiğimde herkes birakip çıkmıştı,bir şey olmamıştı"Sınav yönergesine göre herkesin sınav sorumlularına belgelerini teslim etmesi gerekiyor. Bunu açıkça belirtiyorlar sınav başlamadan. Masanın üstünde bıraktıysan almak zorunda değiller." şeklinde bir görüş var.
Peki gözetmenler; konu sahibinin optiğini ve kitapçığını alıp aday, optik ve kitapçığını teslim etmeden dışarı çıktı diye tutanak yazabilirler mi?
Arkadaşlar geçen sene sınavın sonuna kadar durmuştum. Kitapçıkları bırakın çıkın demişlerdi ben bu sene de öyle sandım, erken çıktım ama kitapçığımı ve optiğimi vermeden çıktım. TYT de AYT sınavında da öyle yaptım ama görevli arkamdan masanda mı biraktin dosyalarını dedi ben de kafa sallayıp çıktım.
Şimdi TYT oturumundaki gözetmenlerin benim kağıdımı almama gibi bir durumu var mı?
Çok korkuyorum 1 sene daha girecek mental sağliğim yok. Yardımcı olur musunuz?
Rahat ol sen bizim sınıfta aynıydı masama birakip çıkıyorsun aliyolar zaten almama ihtimali yokArkadaşlar geçen sene sınavın sonuna kadar durmuştum. Kitapçıkları bırakın çıkın demişlerdi ben bu sene de öyle sandım, erken çıktım ama kitapçığımı ve optiğimi vermeden çıktım. TYT de AYT sınavında da öyle yaptım ama görevli arkamdan masanda mı biraktin dosyalarını dedi ben de kafa sallayıp çıktım.
Şimdi TYT oturumundaki gözetmenlerin benim kağıdımı almama gibi bir durumu var mı?
Çok korkuyorum 1 sene daha girecek mental sağliğim yok. Yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.