Merhaba diğer derslerin çoğunu kavradım. Lakin matematik bilgim hiç yok. Şu an girsem boş bırakıcak vaziyetteyim. Son 1 ayda hangi konuları kolayca ögrenebilirim? 3-5 soru yapsam kafii geometride olur.
Umarım yerleşiriz. Sözelim iyi de matematik sıfır dediğim gibi 3-5 soru yapsam kafii ama hiç bilmiyorum bu son ay için temel kavramlara odaklanmam yeterli mi?Temel kavramlara mutlaka bak. Oradaki sorular çoğunlukla kolay ve herhangi bir formül kullanmadan, mantıkla yapılabilen sorular oluyor. Geometriye bu saatten sonra hiç girme derim zira o taraf derya deniz. Bir de bol bol problem çalış fakat çarpanlara ayırma, üslü sayılar, mutlak değer vs. bilmiyorsan biraz zorlanırsın. Bende sınava hazırlanıyorum. Umarım istediğimiz yerlere yerleşebiliriz.
Temel kavramlar ve dört işlem bilip biraz pratik yaparsanız birkaç soruyu rahatça yaparsınız.Umarım yerleşiriz. Sözelim iyi de matematik sıfır dediğim gibi 3-5 soru yapsam kafii ama hiç bilmiyorum bu son ay için temel kavramlara odaklanmam yeterli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.