eğer obp düşükse ayt'den soru kaçırmamanız lazım hocam, başka yolu yok. kitapların yanı sıra video izlemenin faydası da çok sözel için, bir kaç kanal önerebilirim. edebiyat için türkçenin matematiği veya kadir gümüş'ü öneririm, youtube playlistleri var. ben kadir gümüş'ten dinlemiştim ama o çok detaylı anlatıyor, isterseniz türkçenin matematiğine bakabilirsiniz. tarih için ramazan yetgin'in ayt serisini izleyin, tyt-ayt tarih konuları aynı zaten, aynı şekilde coğrafayada bayram meral veya coğrafyanın kodlarını öneririm, bayram meral detaylı, bakın ona göre seçin.
onun dışında kitap olarak edebiyat için limit'in edebiyat el kitabını alabilirsiniz, tarih ve coğrafya varmış zaten sizde onları her gün tekrar tekrar okuyun. sürekli okumanız lazım, soru ve deneme de önemli ama konuyu iyice çalışmadan dennmeye geçmeyin. ayt edebiyat için yazar-eser çok önemli ayrıca, geçen sene edebiyat'daki çoğu yanlışı oradan yaptım onları kapatmaya çalışıyorum bu sene ben de. umarım istediğiniz bölüme yerleşirsiniz.