TYT matematikte 10,12 net arasındayım problem ve geometriye yeni başladım. Sıfırdan TYT matematik kampı bitirmeli miyim? Evimde TYT matematik için bireya ve Mikro Orjinal var. En son çözdüğüm 2 denemede 9,75 (ÜçDörtBeş) ve 11 (VIP )gelmiş.
Yani hocam ne öneririsn sıcırdan kampa başlayayım mı? Birey a gibi kolay soru bankasından TYT matematikt permütasyon, kombinasyon, problem ve geo hariç yapıyorum zaten kolay geliyor.
öncelikle sıfırdan hiç birşeye başalama normal konu anlatımlı bir kitap ve 2 soru bankası al.
1. kitabı bitir 2. başka ve çözemediğin soruları çözdür anla ve bir zarfa koy o zarfı haftada bir açıp rasgele bir soru çöz anlamışmısın diye.
Öncelikle sıfırdan hiçbir şeye başalama normal konu anlatımlı bir kitap ve 2 soru bankası al.
1. kitabı bitir 2. başka ve çözemediğin soruları çözdür anla ve bir zarfa koy o zarfı haftada bir açıp rastgele bir soru çöz anlamış mısın diye.
Konu anlatımlı matematik kitabı hiç görmedim. Bende mikroorjinal var konunun başında 2 çözümlü soru var onun ardında bir sürü soru var onları çözüyorum o tarz mı dediğin.
öncelikle sıfırdan hiç birşeye başalama normal konu anlatımlı bir kitap ve 2 soru bankası al.
1. kitabı bitir 2. başka ve çözemediğin soruları çözdür anla ve bir zarfa koy o zarfı haftada bir açıp rasgele bir soru çöz anlamışmısın diye.