Sayısal YKS TYT matematik netleri 10-12 arasında değişiyor

furkan.cr755

Decapat
Daha fazla  
TYT matematikte 10,12 net arasındayım problem ve geometriye yeni başladım. Sıfırdan TYT matematik kampı bitirmeli miyim? Evimde TYT matematik için bireya ve Mikro Orjinal var. En son çözdüğüm 2 denemede 9,75 (ÜçDörtBeş) ve 11 (VIP )gelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2, 3 matematik netinden YGS de 39 nete kadar çıktım, netlerini yükseltmek için bir engelin yok çalışman yeterli.

Yani hocam ne öneririsn sıcırdan kampa başlayayım mı? Birey a gibi kolay soru bankasından TYT matematikt permütasyon, kombinasyon, problem ve geo hariç yapıyorum zaten kolay geliyor.

öncelikle sıfırdan hiç birşeye başalama normal konu anlatımlı bir kitap ve 2 soru bankası al.
1. kitabı bitir 2. başka ve çözemediğin soruları çözdür anla ve bir zarfa koy o zarfı haftada bir açıp rasgele bir soru çöz anlamışmısın diye.

Öncelikle sıfırdan hiçbir şeye başalama normal konu anlatımlı bir kitap ve 2 soru bankası al.
1. kitabı bitir 2. başka ve çözemediğin soruları çözdür anla ve bir zarfa koy o zarfı haftada bir açıp rastgele bir soru çöz anlamış mısın diye.

Konu anlatımlı matematik kitabı hiç görmedim. Bende mikroorjinal var konunun başında 2 çözümlü soru var onun ardında bir sürü soru var onları çözüyorum o tarz mı dediğin.

öncelikle sıfırdan hiç birşeye başalama normal konu anlatımlı bir kitap ve 2 soru bankası al.
1. kitabı bitir 2. başka ve çözemediğin soruları çözdür anla ve bir zarfa koy o zarfı haftada bir açıp rasgele bir soru çöz anlamışmısın diye.
mert hocanın 12 konu kampı var 27 videoluk ordan devam ediyorum 2 günde bitiririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı