YKS'de 88 OBP ile ilk 100 mümkün mü?

Genelde ilk 100e girenler zaten fullüyor. Tek kayıpları OBP yüzünden oluyor. O sebeple OBP eleme açısından önemli.
hocam yalnış bilgi verdiniz birincinin 2 yanlışı var ikiside tyt türkçeden 3. nün de 2 yalnışı var oda 1 türkçe 1 tyt coğrafya sayısal alanda matematiksel olarak imkansız değil ama yakın tarihte yksyi fulleyen olmadı eğer sizo fulleyen kişi olursanız ilk 100e girebilirsiniz eger 2024 gibi bir sınav yaşanırsa ilk 500 se imkansız değil ama ayt den soru kaçırmak gibi bir lüksünüz olmamlı

hocam yalnış bilgi verdiniz birincinin 2 yanlışı var ikiside tyt türkçeden 3. nün de 2 yalnışı var oda 1 türkçe 1 tyt coğrafya sayısal alanda matematiksel olarak imkansız değil ama yakın tarihte yksyi fulleyen olmadı eğer sizo fulleyen kişi olursanız ilk 100e girebilirsiniz eger 2024 gibi bir sınav yaşanırsa ilk 500 se imkansız değil ama ayt den soru kaçırmak gibi bir lüksünüz olmamlı
sayisaldan fullesem bile obp yuzunden max 552 puan geliyor ve ilk 100e giremiyorum sinirda kaciriyorum

88 OBP ile ilk 100 değil ilk 500 bile hayal muhtemelen. Bir öğrenci izlemiştim, ham 626 sıralama 90 OBP ile 1.200'e atıyor. İlk 100 içindeki rekabet kat kat daha fazla.

88 OBP ile ilk 100 değil ilk 500 bile hayal muhtemelen. Bir öğrenci izlemiştim, ham 626 sıralama 90 OBP ile 1.200'e atıyor. İlk 100 içindeki rekabet kat kat daha fazla.

1739124511004.png

Hocam MEB'in motoru ile bu değerler OBP 88 2 tane Türkçe boşu Total'de 118 TYT 80 AYT yapılırsa değer bu uçuk gelebilir ama bu netler geçen senenin birincisinin netleri yani diğer motorlarda buna yakın değerler veriyor.

Eki Görüntüle 2420116

Hocam MEB'in motoru ile bu değerler OBP 88 2 tane Türkçe boşu Total'de 118 TYT 80 AYT yapılırsa değer bu uçuk gelebilir ama bu netler geçen senenin birincisinin netleri yani diğer motorlarda buna yakın değerler veriyor.
OGM Materyal veya diğer hesaplama siteleri arasında fark yok. Hatta OGM Materyal 2023 yılına göre hesapladığı için diğer siteler biraz daha iyi gibi. Bu arada 2024 YKS 1.sinin netlerine bakındım fakat bulamadım, bu kadar yüksek netlerin imkansıza yakın olduğu düşüncesindeyim. En son 2002 yılında yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Ogm materyal veya diğer hesaplama siteleri arasında fark yok. Hatta ogm materyal 2023 yılına göre hesapladığı için diğer siteler biraz daha iyi gibi. Bu arada 2024 YKS 1.sinin netlerine bakındım fakat bulamadım, bu kadar yüksek netlerin imkansıza yakın olduğu düşüncesindeyim. En son 2002 yılında yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam bende bir YouTube videosunda 3. ile yapılan bir röportajda denk geldim orada (2024) kendi netti ver 1.nin netinin eşit olduğu sadece branşların farklı olduğunu söylemişti.

OGM Materyal veya diğer hesaplama siteleri arasında fark yok. Hatta OGM Materyal 2023 yılına göre hesapladığı için diğer siteler biraz daha iyi gibi. Bu arada 2024 YKS 1.sinin netlerine bakındım fakat bulamadım, bu kadar yüksek netlerin imkansıza yakın olduğu düşüncesindeyim. En son 2002 yılında yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
1. sıradaki kişi 119-1 TYT 80 AYT yapmış.
3. sıradaki kişi 118-2 TYT 80 AYT yapmış.
bunları internette gördüm. 1. yi bulamadım fakat 3. Eyüp Hocayla olan videosunda söylüyordu AYT full olduğunu TYT 118 olduğunuda shorts'da görmüştüm aşağıya bıraktım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etrafımdakilerin sonuçlarına baktığımda vepuan sitesinin en iyi hesaplama motoru olduğunu söyleyebilirim. Ve o siteye göre 88 OBP ile ilk 100 mümkün ancak sınav tarihinde bir ilki yapıp fullemeniz gerek 😃

1. sıradaki kişi 119-1 TYT 80 AYT yapmış.
3. sıradaki kişi 118-2 TYT 80 AYT yapmış.
Bunları internette gördüm. 1. yi bulamadım fakat 3. Eyüp hocayla olan videosunda söylüyordu AYT full olduğunu TYT 118 olduğunu da Shorts'da görmüştüm aşağıya bıraktım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etrafımdakilerin sonuçlarına baktığımda vepuan sitesinin en iyi hesaplama motoru olduğunu söyleyebilirim. Ve o siteye göre 88 OBP ile ilk 100 mümkün ancak sınav tarihinde bir ilki yapıp fullemeniz gerek 😃

Hocam 119 olduğuna emin misiniz ben 118'e 2 diye hatırlıyorum ve şu ilk 100 mevzusu konusunda haklısınız görülmemiş bir durum gerçekleştirmek gerekir ilk 100 için kısacası yanlış yapmamaya lüksü yok arkadaşın.

Hocam 119 olduğuna emin misiniz ben 118'e 2 diye hatırlıyorum ve şu ilk 100 mevzusu konusunda haklısınız görülmemiş bir durum gerçekleştirmek gerekir ilk 100 için kısacası yanlış yapmamaya lüksü yok arkadaşın.
Emin değilim göreli uzun zaman oldu yanlışta hatırlıyor olabilirim. Ancak 2021 gibi bir sınav gelirse(1. nin bile TYT den 116 yaptığı) yanlış yapma lüksü sadece o durumda var. Haricinde evet yanlışsız bitirmesi gerek.

Emin değilim göreli uzun zaman oldu yanlışta hatırlıyor olabilirim. Ancak 2021 gibi bir sınav gelirse(1.nin bile TYT'den 116 yaptığı) yanlış yapma lüksü sadece o durumda var. Haricinde evet yanlışsız bitirmesi gerek.

Sanırım zor gelmesini ummak ve en zor kaynakları yalayıp yutmak en mantıklı yol olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı