lastruling
Megapat
Daha fazla
İşte olay tamamen bu herkeste bir yapay zeka anlayım algoritma yapayım hevesi var. Ya yapan tabi ki yapsın ama maddi kaygı yüzünden bir meslek yapılmak istenirse o meslekte o insanın tutunmasının yada mutlu olmasının şansı yok. Olay şu yeter ki işini sev o mutluluk bir şekilde insana kazanırıyor. İşini iyi yap yeterki. Gerisi boş. Hayat 1 kez yaşanılıyor para için zaman satmaya gerek yok. İşe gidiyim saat bitsin de eve dönüyümden ziyade işde eğlenceli olması lazım. Uyku hariç kalan zamanın çoğu insanın hayatında çalışmakla geçiyor. Yoksa yaşlanınca insan üzülür ama iş geçtikten sonra ne işe yarar.Şu an eyvallah hocam. Bana sadece maaşı küçümseyerek yazdığınız için öyle bir tepki verdim. Fikirlerinizi bütün bir cümle halinde verirseniz böyle iletişim sıkıntıları yaşamayız. Tabi ki haklısınız insan sevmediği bir işi yapamaz şu an bilgisayar, yazılım bölümlerine maddi kaygılar ile merak saran insanların çoğu sizin derecenize erişmeyi bırak büyük ihtimalle asgari maaştan hallice durumlara düşecek çünkü çok fena insan yığılması oluştu, sizin gibi erken kalkan insanlar yol aldı. 2016 yılında üniversite tercihi yaparken bende yazılım mühendisliğine yönelmeyi düşünmüştüm sonra ne kadar bilgisayar kullanmayı, söküp takmayı sevsem de yazılımsal işlere hiç ilgi duymadığımı fark edip farklı bir mühendisliğe yöneldim ne kadar bir bilgisayar mühendisi kadar kazanamayacak olsam da işimde iyiyim ve mutluyum. Herkeste bunu hedeflemeli zaten.