YKS'de ilk 10 bine nasıl girilir?

lion51

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sene YKS sınavına gireceğim ve ilk 10-15 bin sıralama yapmak istiyorum. Bu süreçte neler yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim, rutinim ne olmalı? Mezuna bırakmadan bu işi bitirmek istiyorum. TYT temelim çok yok; 11. sınıf fizik dersi hariç diğer derslerim ortalama TYT'de 50 net geliyor, TYT matematik en fazla 10 net, sosyal ve edebiyat iyi, fen 4-5 net.

Şu anki durumunla neredeyse imkansız görünüyor tek yolun çalışmak olmalı ama normal bir çalışma değil sosyal hayatını bitirip eğlenceye çok ara vermen gerekir

1 Öneri ben vereyim . Bu adamı izlemeden sınava girme.

Şu anki durumunla neredeyse imkansız görünüyor tek yolun çalışmak olmalı ama normal bir çalışma değil sosyal hayatını bitirip eğlenceye çok ara vermen gerekir
Niye imkansız geliyor ?

Disslike atan arkadaş sen kimi izliyodun bu arada

Dosya Ekleri

• eyüpb.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 93
1 öneri ben vereyim. Bu adamı izlemeden sınava girme.

Niye imkansız geliyor?

Disslike atan arkadaş sen kimi izliyordun bu arada

Bu adamı izlemeden sınava girme diye bir şey yok herkesin anlayacağı tarz farklıdır bu benim için Eyüp hocadır başkası için başka biri kendinizi hocalara bağlamayın.

Niye imkansız geliyor?

Çok fazla böyle kişi var 3 sene çalışmayıp son sene derece yapmak isteyen şu anki durumuyla imkansız dedimki zaten öyle bir anda sabah akşam çalışmaya başlamak çok zor buna ayak uydurabilecek mi aynı zamanda rakipleri 9.sınıfta başlanışlar çalışmaya 1 senede onların seviyesine gelmesi çok zor tabii yapılır fakat şu anki durumuyla imkansız.

Bu adamı izlemeden sınava girme diye bir şey yok herkesin anlayacağı tarz farklıdır bu benim için Eyüp hocadır başkası için başka biri kendinizi hocalara bağlamayın.
Herkesin anlayacağı tarz farklı zaten ben ona bir şey söylemiyorum. Şahsi fikrimi fuzuli bir şekilde belirttim. Sonuçta bu bir öneri başlığı öyle değil mi?

1 Öneri ben vereyim . Bu adamı izlemeden sınava girme.

Niye imkansız geliyor ?

Disslike atan arkadaş sen kimi izliyodun bu arada
O arkadaş benim. Youtube'den hoca izlemek eğer okula veya herhangi bir kuruma gidiyorsanız zamanınızı çöpe atmaktır bence. Sürekli hoca izlenmez, sadece ihtiyaç olduğunda bakılır. Ben sınav sürecinde ders için dahi olsa telefon vb. ile ilişki olmaması gerektiğini savunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…