YKS'de ilk 10 bine nasıl girilir?

Hocam şöyle,aman aman sıfır denilecek bir seviyede değil temelim.Dört işlemi olsun onları yapabiliyorum.Temelde sorunum olan kısımlar denklemlerde birden çok fazla ifade olur onu bir anda açarsın birşeyler yaparsın ya o tarz onları ilk bakışta anlamadığım oluyor ikinci bakışta anlayabiliyorum.5 netide şuna göre söyledim çalışmadan deneme yaptım seviye belirlemek için.Lise hayatımda aslında matematik sınavlarım aşırı berbat değildir,çalışınca yapabiliyorum,tabi lisedeki matematik sınavına göre örnek vermek yanlış olur ama.

Hocam şöyle, aman aman sıfır denilecek bir seviyede değil temelim. Dört işlemi olsun onları yapabiliyorum. Temelde sorunum olan kısımlar denklemlerde birden çok fazla ifade olur onu bir anda açarsın bir şeyler yaparsın ya o tarz onları ilk bakışta anlamadığım oluyor ikinci bakışta anlayabiliyorum. 5 netide şuna göre söyledim çalışmadan deneme yaptım seviye belirlemek için. Lise hayatımda aslında matematik sınavlarım aşırı berbat değildir, çalışınca yapabiliyorum, tabii lisedeki matematik sınavına göre örnek vermek yanlış olur ama.

Hocam benim mat berbat ya çarpım tablosu bile yok vallahi ne yapacağım bilmiyorum.

Hocam benim mat berbat ya çarpım tablosu bile yok vallahi ne yapacağım bilmiyorum.
Yani şöyle benim öneri vermem şuan ne kadar doğru olabilir ama önyargıyı kırmak matematik için en önemlisi bence.YouTube da Mert Hocanın Zero Matematik kampına göz atabilirsiniz.Temelimin zayıf kaldığı noktalarda oradaki videolara bakıyorum.

Yani şöyle benim öneri vermem şu an ne kadar doğru olabilir ama önyargıyı kırmak matematik için en önemlisi bence. YouTube'da mert hocanın Zero matematik kampına göz atabilirsiniz. Temelimin zayıf kaldığı noktalarda oradaki videolara bakıyorum.

Hocam siz meslek liseli misiniz?

Aynen, meslek liseliyim. Ama yine matematiği normal Anadolu programında 6 saat olarak gördük.

Hocam ben meslek lisesinde okuyorum diye kendimi hep aşağıda görüyorum matematiğimde kötü ne yapacağım bilmiyorum YKS sınavına girsemmi bilemiyorum nasıl kazanacağım bu işlerden hiç anlamıyorum.

Bence hiç öyle görmeyin,meslek lisesinde okuyup ilk 100k 50kya girenlerde var.En kötü M.T.O.K dan Marmara Üniversitesi Elektrik Elektroniğe girebilirsiniz 60 70 net ile.Dilerseniz başka bir bölüm.Sınıftan okul 1.cisi arkadaşım Tıp istiyor,çalışan adam illaki iyi biryerlere gelir.

Bence hiç öyle görmeyin, meslek lisesinde okuyup ilk 100k 50kya girenlerde var. En kötü m. T. O. Kdan Marmara Üniversitesi elektrik elektroniğe girebilirsiniz 60 70 net ile. Dilerseniz başka bir bölüm. Sınıftan okul 1.cisi arkadaşım tıp istiyor, çalışan adam illaki iyi bir yerlere gelir.

Hocam doğru söylüyorsunuz bizdebi tek sıkıntı matematik büro yöneticiliği ve asistanlığı bölümünde okuyorum 11. sınıfım bu sene yavaştan çalışmaya başlamak gerek.

11.sınıfsanız inanın ki iyi bir üniversiteye gidebilirsiniz sadece düzenli çalışma gerekli bende 11 de o çalışma yoktu maalesef 11.sınıf say dersleri ile aranızı iyi tutun matematikten temel atmanız seneye sizi çoğu insanlara kıyasla öne atar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı