YKS'de ilk 300 bine girer miyim?

Makaleler
9
Yer
Detroit
11. sınıfı bitirdim. En son TYT'de 53 net aldım (Türkçe 25, Sosyal 13.75, Matematik 13.25, Fen 1 net). Fen temelim yok. 11. sınıf ortalamam 84. AYT kısmında, matematikte biraz sıkıntım var (denklemler paraboller olmuyor). Eşit ağırlıkçıyım. YKS 2023'te ilk 300 bin ile alan bölüm hedefliyorum, şu anki netlerimle girer miyim? Niyetim aslında bu bölüme birincilik ile girmek (tavan sıralaması 90 bin), hem hedefim daha yüksek netler olur hem de bölümü garantilemiş olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AYT netiniz kaç? TYT tek başına 53 net ile girebileceğinizi sanmıyorum.
AYT henüz bize yapılmadı (yapıldı da o hafta sınıfımız kovidten kapalıydı).
Bu arada seneye sistem değişirse şaşırmayın.
Şaşırmam. LGS sınavına bile 2. katılan tayfadanım. Halbuki önceki senelerde iyi lise tutturabilmek için ortalamamı 95 üzeri tuttum. LGS geldi hiçbir faydası kalmadı.

11. sınıfı bitirdim. En son TYT'de 53 net aldım (Türkçe 25, sosyal 13.75, matematik 13.25, fen 1 net). Fen temelim yok. 11. sınıf ortalamam 84. AYT kısmında, matematikte biraz sıkıntım var (denklemler paraboller olmuyor). Eşit ağırlıkçıyım. YKS 2023'te ilk 300 bin ile alan bölüm hedefliyorum, şu anki netlerimle girer miyim? Niyetim aslında bu bölüme birincilik ile girmek (tavan sıralaması 90 bin), hem hedefim daha yüksek netler olur hem de bölümü garantilemiş olurum.

Girmeniz bence, zor görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı