YKS'de ilk 50k yapılır mı?

HenryOfSkalitz

Decapat
Daha fazla  
Şu anlık günde yarım saat bir saat arası çalışıyorum ve 60 küsurlerde geliyor TYT. Arttırmayı planlıyorum 3-4 saate çıkmayı planlıyorum. AYT'ye girmedim hiç bu yıl o yüzden netlerimi bilmiyorum ama konularım çok eksik. Geçen yıl az biraz çalışıyordum 25-30 arası net yapıyordum AYT'de. Sağlık sorunlarım sebebiyle de 7-8 saatlere çıkabileceğimi sanmıyorum. Sizce ilk 50k yapabilir miyim? Mezuna bırakmalı mıyım? Bakıyorum herkes manyak gibi çalışıyor günde 7 saat 8 saat 10 saat diyeni bile gördüm.

Günde yarım saat bir saat çalışmayla ve bu netlerle maalesef çok zor. En azından 5-6 saat çalışmayla güzel bir programla yapılabilir. Netleriniz kötü değil. Siz düzenli şekilde çalışın, elinizden geleni yapın. Mezuna kalmak ondan sonra düşüneceğiniz şey olsun.

Yani tabii ki de bu netler ve çalışma saatleri ile zor biliyorum. Ve 3-4 saate çıkmayı planlıyorum ama bilmiyorum çok stres yapıyorum ilk yıldan da halledip bitirmek istiyorum.

Çalışma süreniz düşük, bunu arttırırsanız gayet iyi olur. Şuanlık TYT netleriniz de iyi. Adamakıllı çalışırsanız sınav vaktine kadar, ve çalışma saatlerinizi arttırırsanız yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı