YKS'de milyonluk bir sıralamadan ilk bine girmek imkansız mı?

Ertuğrul23141

Picopat
Daha fazla  
Sayısal alanda bu imkansız mı? Günde en az 8 saat çalışarak ve ayda bir kez mola vererek sizce ne olur? Hedefim ilk 9 K ya da 10k. 2026 YKS'ye 380 gün var.

Son düzenleme:
Sayısal alanda bu imkansız mı? Günde en az 8 saat çalışarak ve ayda bir kez mola vererek sizce ne olur? Hedefim ilk 1K ya da 5k. 2026 YKS'ye 380 gün var.

Abim 1 sene calisip ilk 15k yapmisti ama ilk 1000 bilemem hocam hem çok yuksek bir OBP lazim hem de aşırı verimli calisman lazim ilk 1000 cok zor maalesef ama ilk 20k veya zorlarsan 10k yapman mumkun.

Sayısal alanda bu imkansız mı? Günde en az 8 saat çalışarak ve ayda bir kez mola vererek sizce ne olur? Hedefim ilk 1K ya da 5k. 2026 YKS'ye 380 gün var.
Hangi bölümü hedefliyorsunuz? Kendini böyle sıralama hedefleriyle boğmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü süreç içinde bu sıralama hedefleri sizi süreçten koparabilir. Sıralama hedefli yaklaşım sizi bir süre sonra adeta bir yarış atı gibi hissettiriyor. Bu yaklaşımda olan bir çok arkadaşımda bunu gördüm. Bence önemli olan şu bölümü hedefliyorum diyerek yaklaşmak, belki her ne kadar o bölüm için söylediğiniz sıralamalar gerekli olsa bile.

Günlük saat sınırı belirlemeyin. Veriminizi sonuna kadar kullanın. İlk 1k zor ama imkansız değil. Şimdiden çalışmalara başlayın.

Hangi bölümü hedefliyorsunuz? Kendini böyle sıralama hedefleriyle boğmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü süreç içinde bu sıralama hedefleri sizi süreçten koparabilir. Sıralama hedefli yaklaşım sizi bir süre sonra adeta bir yarış atı gibi hissettiriyor. Bu yaklaşımda olan birçok arkadaşımda bunu gördüm. Bence önemli olan şu bölümü hedefliyorum diyerek yaklaşmak, belki her ne kadar o bölüm için söylediğiniz sıralamalar gerekli olsa bile.

72 OBP var yaklaşık olarak 10k geriye atıyor doğu batı fark ettmez tıp istiyorum.

OBP'niz kaç? Bu sıralamalara 1 yılda girilebileceğini şahsen düşünmüyorum.

72 OBP var yaklaşık olarak 10k geriye atıyor doğu batı fark ettmez tıp istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sıkı çalışırsanız hedefinize ulaşabilirsiniz. Vakıf üniversitesinde okuma imkanınız varsa daha kolay bir şekilde hedefinize ulaşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı