3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 26 Temmuz 2024 #1 Üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum ama yine de dümenden tercih yapacağım. Çıkan üniversiteye gitmek zorunda mıyız yoksa ekstra başvuru falan gerekiyor mu?
Üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum ama yine de dümenden tercih yapacağım. Çıkan üniversiteye gitmek zorunda mıyız yoksa ekstra başvuru falan gerekiyor mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.196 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Temmuz 2024 #2 Tercih yapıp kayıt yaptırmazsan seneye OBP'n kırık olur. Yarıya düşer. Artı 0 Eksi
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Yerleşip gitmezsen OBP n kırılır sadece ama gitmeyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS 3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 26 Temmuz 2024 #4 ItsAllGoodman dedi: Tercih yapıp kayıt yaptırmazsan seneye OBP'n kırık olur. Yarıya düşer. Genişletmek için tıkla... Olur da seneye kafama eser giderim. O yüzden tercih yapmamak daha mantıklı herhalde. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Tercih yapıp kayıt yaptırmazsan seneye OBP'n kırık olur. Yarıya düşer. Genişletmek için tıkla... Olur da seneye kafama eser giderim. O yüzden tercih yapmamak daha mantıklı herhalde.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.196 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Temmuz 2024 #5 395014 dedi: Olur da seneye kafama eser giderim. O yüzden tercih yapmamak daha mantıklı herhalde. Genişletmek için tıkla... Kafana estiği için üniversiteye gidiyorsan lütfen gitme. Kurduğun cümlelerle yüksek öğretimi ilişkilendiremedim. Artı 0 Eksi
395014 dedi: Olur da seneye kafama eser giderim. O yüzden tercih yapmamak daha mantıklı herhalde. Genişletmek için tıkla... Kafana estiği için üniversiteye gidiyorsan lütfen gitme. Kurduğun cümlelerle yüksek öğretimi ilişkilendiremedim.
KS KS 3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 26 Temmuz 2024 #6 ItsAllGoodman dedi: Kafana estiği için üniversiteye gidiyorsan lütfen gitme. Kurduğun cümlelerle yüksek öğretimi ilişkilendiremedim. Genişletmek için tıkla... Olur da planim degisir diye dedim. Aslinda şu an edebiyat ogretmenligi okuyabiliyorum ama sevmedigim isi yapip omrumu heba etmekten korkuyorum. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Kafana estiği için üniversiteye gidiyorsan lütfen gitme. Kurduğun cümlelerle yüksek öğretimi ilişkilendiremedim. Genişletmek için tıkla... Olur da planim degisir diye dedim. Aslinda şu an edebiyat ogretmenligi okuyabiliyorum ama sevmedigim isi yapip omrumu heba etmekten korkuyorum.